To je to što me zanima!

Imao samo 32 godine: Tragično preminuo mladi DJ iz Beograda

Janjić je bio jedan od začetnika popularnih WB zabava na koje je uglavnom dolazila LGBT populacija. Imao je dogovoren nastup na kojem se nije pojavio što je odmah zabrinulo njegove kolege i prijatelje
Vidi originalni članak

Beogradski DJ Ivan Janjić preminuo je u 32. godini života, a vijest o smrti prenijeli su brojni srpski mediji. Potvrdili su je i članovi Ivanove obitelji na društvenim mrežama. 



- Dragi prijatelji, s velikom tugom i bolom u srcu obavještavamo vas da je Ivan Janjić tragično preminuo u svojoj trideset drugoj godini života. Trudit ćemo se da njegovu ljubav i posvećenost prema ideji WB organizacije nastavimo i u budućnosti, po njegovoj želji - piše u objavi koju potpisuju članovi Ivanove obitelji i bliski prijatelji.

Janjić je bio jedan od začetnika popularnih WB zabava na koje je uglavnom dolazila LGBT populacija (lezbijke, gay, biseksualne i transrodne/transseksualne osobe). Prošle subote imao je dogovoren nastup u beogradskom Domu omladine, ali tamo se nije pojavio što je odmah zabrinulo njegove kolege i prijatelje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • darko darko 18.06.2019.

    Spetljo se sa Sidom pa ga ona ubila.

  • sanja985 18.06.2019.

    zao mi mladog decka..al hm pitam se pitam od cega

  • haroldica 18.06.2019.

    koji bad😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare