To je to što me zanima!

U 48 sati za novu sezonu Big Brothera prijavilo se 2000 ljudi

U šestoj sezoni 'Big Brothera' natječu se kandidati iz pet država. U novoj kući će navodno boraviti 15 kandidata. Pobjednik će sa sobom odnjeti oko 730 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Prvi put dobili smo puno prijava Hrvata koji žive u Austriji i Njemačkoj. Dijaspora se ove godine jako aktivirala, rekla nam je glasnogovornica RTL-a Nataša Roksandić.

U samo dva dana, otkako je objavljeno da će na proljeće sljedeće godine početi šesta sezona 'Big Brothera', prijavilo se više od 2000 ljudi, i to samo iz Hrvatske. Na RTL-u kažu da je to rekordan odaziv od 2004., kad je show počeo. Kandidati se mogu prijaviti telefonom i na službenoj stranici.

U prijavi moraju odgovoriti na intimna pitanja, primjerice koliko su zadovoljni svojim brakom ili vezom, koliko često imaju seksualni odnos i kakve ljude mrze. Isto tako moraju reći jesu li ikad bili na liječenju ovisnosti o drogi i alkoholu te jesu li osuđivani. Natjecatelji šeste sezone živjet će u Big Brother kući na beogradskom Košutnjaku. U toj kući već su bili kandidati srpske inačice 'Big Brothera' te oni iz showa 'Operacija trijumf'. Kuću će za novu sezonu potpuno preurediti. Prijave u Srbiji traju već nekoliko tjedana.

Navodno će se natjecati 15 kandidata, i to iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije, a pobjednik će osvojiti 100.000 eura.

Big Brother je imao pauzu od dvije godine

Krešimir Duvančić iz Zagreba osvojio je malo više od milijun kuna 2008. To je bila posljednja sezona BB-a, a snimala se u Tajlandu. Do sada su pobjeđivali muškarci.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jura vž 11.12.2010.

    u kuću 7 srba i osam dalmoša da se zasmrade od lijenosti i nerada ,otvoriti im kladionicu ,dati im svaki dan dve gajbe pive i iphon-ove da ne izgube kontakt s poslovnim svijetom ...odite radit ,hebo vas big brader

  • yumma 11.12.2010.

    ma ovo je glupo da se u kuću stave svi iz bivše juge.Naraju će ući 3 naša čovjeka i to svi iz dijaspore.Bezveze!

  • p i j e v a c 11.12.2010.

    Tko to još gleda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare