To je to što me zanima!

U 50. na naslovnici: Vježbanje i boks me čine i dalje poželjnom

Glumica Jennifer Aniston u pedesetima pozira u toplesu za poznati magazin Harper's Bazaar. Na fotografijama izgleda kao da ima trideset godina
Vidi originalni članak

Mislim da su naša tijela predivna. Važno je slaviti ih i osjećati se udobno u njima bez obzira na to koliko smo stari, kaže Jennifer Aniston (50) prilikom fotografiranja za magazin 'Harper's Bazaar'. Jennifer na fotografijama izgleda kao da je u tridesetima i da je vrijeme za nju stalo, piše Harper's Bazaar.

U veljači je proslavila 50. rođendan, a među brojnim gostima na zabavi bio je i njezin bivši suprug Brad Pitt ( koji joj je poklonio kuću na Beverly Hillsu u kojoj su skupa živjeli dok su bili u braku.

Svoj izgled Jennifer može zahvaliti redovnim aktivnostima. Glumica naglašava kako je zadovoljna svojim izgledom, voli svoje tijelo i priznaje da joj poziranje u toplesu nije problem.

- Tu nema ničeg uvredljivog, osim ako ne mislite da su grudi same po sebi uvredljive - rekla je Jennifer.

-  Vježbam četiri ili pet dana u tjednu, posljednje dvije godine s voljenim Leyonom, mojim trenerom boksa. Dao mi je ljubav prema treningu koju nisam prije imala. To je mentalno i fizičko vježbanje, drži vaš um bistrim. To je nešto za čim žudim i čemu se radujem - kaže Jennifer.

 

 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U intervjuu za poznati magazin govori o privatnom životu i projektima koje ima u planu. Dok se fotografirala glumica je pričala i o idealnom muškarcu.

- On mora imati, smisao za humor, mora biti ljubazan, velikodušan, okružen dobrim ljudima i samopouzdan - kaže Aniston

Jennifer iza sebe ima dva braka, trenutačno ne izlazi na spojeve, ali ne odustaje od ljubavi. Aniston misli da ne postoji jedna jedina srodna duša, već da ih možemo imati mnogo.

NE ŠTEDI NA BIVŠOJ Brad spiskao 522 milijuna kuna na kuću za Jennifer Aniston

 Prije dvije godine razvela se od drugog supruga Justina Therouxa (48). U braku su bili od kolovoza 2015. godine. Razvod je bio obostran i ostali su u prijateljskim odnosima. S prvim suprugom Bradom Pittom (55) je bila pet godina u braku, od 2000. do 2005.

Godinama se šuškalo i o njezinoj trudnoći.

- Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpile. Svaki put kada bih pojela sendvič netko bi me fotografirao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna. Naše društvo smatra da je žena neostvarena ako nije udana i ako nije postala majka. Ne smatram se neispunjenom jer nisam mama. Ideja majčinstva me s vremenom jako počela plašiti - komentirala je jednom prilikom Aniston u razgovoru za Huffington Post. 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 65

  • libeluli 09.05.2019.

    Meni jedna od najsimpatičnijih i najzgodnijih žena, pa tko šta mislio...RR za Anđu!

  • 09.05.2019.

    Sad slobodno k meni...

  • x00x 08.05.2019.

    ne bih joj naplatio

Komentiraj...
Vidi sve komentare