To je to što me zanima!

U 60. godini preminuo glumac Michael O'Hare iz 'Babylona 5'

Glumac je preminuo u petak, pet dana nakon srčanog udara zbog kojeg je završio u komi. U prvoj sezoni serije 'Babylon 5' utjelovio je kapetana Jeffreyja Sinclaira
Vidi originalni članak

Glumac najpoznatiji po ulozi u američkoj znanstveno-fantastičnoj seriji 'Babylon 5' umro je u petak nakon što je pet dana ranije pretrpio srčani udar.

- Žao mi je što moram prenijeti tužnu vijest da je Michael O'Hare danas preminuo. Doživio je srčani udar prošle nedjelje i bio je u komi sve dok nije umro ovog popodneva. Ovo je veliki gubitak za sve fanove Babylona 5. Svima koji su radili na seriji i njegovoj obitelji iskrena sućut. Bio je izuzetan čovjek - napisao je 28. rujna na Facebooku tvorac serijala J. Michael Straczynski.

Pokojni glumac je u prvoj sezoni serije utjelovio kapetana Jeffreyja Sinclaira. Kasnije je napustio seriju što je Straczynski opisao 'srdačnim i prijateljskim odvajanjem'. Povremeno se pojavljivao u repriznim ulogama u drugoj i trećoj sezoni serije. Posljednju ulogu ostvario je u seriji 'Zakon i red' 2000. godine, a osim u njoj glumio je i u serijama 'The Cosby Mysteries', Kate&Allie, Trapper John, M.D., The Equalizer, L.A. and Tales From the Darkside i 'One Life to Live'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • azrijel 01.10.2012.

    RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare