To je to što me zanima!

U Big Brother kući stanare ubrzo očekuje iznenađenje

Gledatelji će do petka odlučiti tko će od stanara osvojiti milijun kuna i tako ostvariti svoje snove. Njihove obitelji ih s nestrpljenjem očekuju
Vidi originalni članak

Od 15 stanara, koliko je ove godine ušlo u kuću, četvero je stiglo do završnice i mogućnosti osvajanja glavne nagrade. Vedran (24), Krešo (20), Arsen (24) i jedina dama koja je ostala u kući, Maja-Paola (20), sa ili bez milijuna izlaze u petak. Njihove obitelji s nestrpljenjem ih očekuju.
- Kći Vanna će samo dan ranije obraniti magisterij na medicini pa ćemo prvo to proslaviti. Onda ćemo svi zajedno dočekati Arsenov izlazak iz kuće. Bit će to tjedan obiteljskog zadovoljstva - ponosno je ispričao Arsenov tata Arsen. Slično razmišlja i Vedranova mama Katica.
- Ja sam već na početku rekla da je Vedran moj milijun. Samo jedva čekam da ga zagrlim - priznala je Katica. I Krešina mama Ankica jedva čeka vidjeti sina, za kojeg spremaju pravu slavonsku feštu. I udomiteljica Maja-Paole, Ljiljana, sprema joj veliko iznenađenje.

'KREŠO SE STALNO ŽALI'
Imam problema s ramenima, sa srcem, s nosom. Pa, ja ne znam! Smeta mi, čovječe, žalio se Krešo.
- Kažeš to jedno 12 puta dnevno - komentirao je Arsen.
- Kojih 12 puta?! Najmanje spomene, a evo iskreno, da ne pretjeram, 30 puta dnevno. Sigurno 30 puta dnevno - dodao je Vedran. Krešo se opravdao da ne može kad ga boli. Kaže da ozljedu ramena ima već dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JURTA 007 18.12.2007.

    ARSEN JE GLUP,KREŠO JE IDIOT KOJI STALNO NEŠTO PRIGOVARA I NEK SE NAUČI GOVORIT,MAJA JE ŽRTVA SVIH NJIH,A VEDRAN ZASLUŽUJE POBJEDU JER JE BIO NAJZABAVNIJI.TESSA JE BILA OK I PO MENI JE TREBALA POBJEDIT!

  • maja1996 18.12.2007.

    Arsen mi je prije bio užasan dok je bio ispod plahte sa Senkicom! Nije mi ni sad nešto posebno ali bolji je nego prije! Odlično glumi Dinu, Severinu... Ali mislim da ne treba pobijediti jer ima love i bez big brothera! Uostalom to je i sam rekao da je njemu svejedno hoće li pobijediti ili ne! Ako mu je svejedno ne razumijem zašto je onda u bb kući!? Nadam se da Krešo neće pobijediti! Pobijediti će moj favorit od početka- Vedran!!!!

  • muskarac 18.12.2007.

    arsen ima love i šta sad! radi toga je krele!??. da je momak stvarno bija katastrofa u toj kući aj aj, ali nije. Uz Vedrana je ispa najnormalniji. Maja mi je bila draga, al odkada se poćela vrtit oko Arsena ne više, mala glumi glumu, očito

Komentiraj...
Vidi sve komentare