To je to što me zanima!

U domu Olivije Newton John pronađen je mrtav muškarac

Vjeruje se da je riječ o radniku koji je imao dozvolu za ulazak na imanje pjevačice na kojem su se obavljali radovi. Sudeći po svemu čini se da se muškarac ubio
Vidi originalni članak

Nepoznati 42-godišnji muškarac pronađen je mrtav u domu pjevačice Olivije Newton John (64) i njezina supruga na Floridi. Pjevačica i njezina obitelj nisu se nalazili u kući u trenutku tragičnog događaja. Policija istražuje uzrok smrti, a sudeći po svemu čini se da se muškarac ubio. Vjeruje se da je riječ o radniku koji je imao dozvolu za ulazak na imanje na kojem su se obavljali radovi. Nedavno je objavljeno da pjevačica i njezin suprug planiraju prodati imanje komičarki Rosie O'Donnell za 5.7 milijuna dolara.

Olivia je najpoznatija po ulozi u filmu 'Grease' iz 1978. godine i hit singlu 'Physical' iz 1981. godine. Pjevačica je prije tri godine nekoliko puta gostovala u seriji 'Glee' dok je u ožujku ove godine održala šest koncerata na turneji po Velikoj Britaniji u sklopu koje je nastupila i u londonskom Royal Albert Hallu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sir Crocodile 21.08.2013.

    a blago njemu xD

  • emma123 21.08.2013.

    Olivija mi je totalno neprepoznatljiva u faci

  • jožina 21.08.2013.

    ne znaju mu ni ime, ali zato su napisali ime vlasnice (čak niti ime muža nisu stavili). kakve veze ima njezina turneja u UK sa ovim nesretnim čovjekom?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare