To je to što me zanima!

U dva dana Vatra će održati dva koncerta u centru Zagreba

Kraj još jedne uspješne godine u kojoj su obilježili punoljetnost benda, Vatra će obilježiti s dva nastupa u Zagrebu. Prvo će u petak, 29. Ovog mjeseca na Platou Gradec održati Akustik koncert
Vidi originalni članak

Kraj još jedne uspješne godine u kojoj su obilježili punoljetnost benda, Vatra će obilježiti s dva nastupa u Zagrebu. Prvo će u petak, 29. Ovog mjeseca na Platou Gradec održati Akustik koncert u sklopu zagrebačkog Adventa, a onda će na Staru godinu, 31.12., nastupiti na Trgu Bana Jelačića, u sklopu dočeka Nove godine. 

'S veseljem ćemo se podružiti i zapjevati sa svima koji se odluče doći na najbolji Advent, bilo 29.12. na platou Klovićevih dvora ili ispratiti 2017. i docekati Novo ljeto na glavnom zagrebačkom trgu! Svima želimo čestit Božić i sretnu Novu! Vidimo se na dvodnevnom Vatrometu!!!’, poručuje Ivan Dečak.

Osim uspješne koncertne, iza Vatre je još jedna uspješna diskografska sezona tijekom koje su objavili live album ‘Akustik u Lisinskom’, ali i objavili novi singl ‘Sekvoje’.  Iduće godine Vatra nastavlja sa snimanjem desetog albuma u karijeri i ovoga puta u suradnji sa Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Metal👊Machine 29.12.2017.

    Onaj njihov Tango ne mogu čut, toliko su ga isforsirali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare