To je to što me zanima!

'U Hrvatskoj je narod najveća kurva, i tu nam nema pomoći'

U Hrvatskoj je najveća kurva narod jer postoji šansa da se dignemo i srušimo ovaj sustav. Međutim, Hrvati su genetske kukavice i nama nema pomoći, kaže V. Rudan
Vidi originalni članak

Čim se netko iz sredine izdvoji i počne drukčije misliti, onda je on kurva. A za te “drukčije” ljude kurve su ovi drugi. Prema tome, danas smo svi kurve, samo zavisi s koje strane se gleda, objasnio je redatelj Zijah Sokolović (63) zašto je monodramu koja je u četvrtak premijerno izvedena u Rijeci nazvao “Kurva”. 

Predstava je nastala prema kolumnama Vedrane Rudan (64), a glavnu ulogu imala je Olivera Baljak. 

- U Hrvatskoj je najveća kurva narod jer postoji šansa da se dignemo i srušimo ovaj sustav. Međutim, Hrvati su genetske kukavice i nama nema pomoći - rekla je Rudan. Književnica se dotaknula i govorkanja kako premijer Zoran Milanović ima ljubavnicu.

- Zaljubljeni ljudi imaju jednu misao u glavi i onda je teško misliti kako vladati zemljom. Na njemu je da se izjasni - objasnila je književnica. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 16.02.2014.

    Respect.

  • 15.02.2014.

    Ako je Vedrana Rudan mjerodavna osoba koja će hrvatski narod proglasiti kurvom, evo se vrlo rado svrstavam u taj kordon. Samo nek ona i njojh slični iz njega odgibaju, što dalje to bolje. Od nas. Riječnik koji koristi u pisanju i količina udijeljenih "epiteta" svima koji ne misle kao ona zahtijevaju promišljanje. Ono stručno.

  • bospor1 15.02.2014.

    prvi put da se sa gosp.V.Rudan slažem

Komentiraj...
Vidi sve komentare