To je to što me zanima!

U korak s vremenom: Tajči sad ima čak i aplikaciju za mobitele

Tatjana Cameron Tajči uz pomoć nove aplikacije promovira pjesme i svoje emisije, a njezini obožavatelji mogu u svakom trenutku pročitati najnovije vijesti o njoj
Vidi originalni članak

Pomoću aplikacije Tajci [TY-chi] obožavatelji u svakom trenutku mogu pročitati vijesti o Tatjani Cameron, slušati pjesme te pogledati njezinu emisiju “Utorkom s Tajči”.

Pjevačica u emisiji i na svom blogu dijeli razne savjete, primjerice kako biti sretan ili što odjenuti za Uskrs. Tatjana Cameron Tajči (43) aplikaciju je “pustila u promet” prije dva tjedna, a do sada ju je skinulo nekoliko stotina fanova. 

Osim duhovnih pjesama, koje pjeva posljednjih 15 godina, korisnici ondje mogu poslušati stare hitove poput “Hajde da ludujemo” ili dječju pjesmu “Zeko i potočić”. Mogu i dodavati fotografije te se dopisivati s njom na društvenim mrežama. Tajči je za sada jedina domaća zvijezda koja na taj način promovira svoj rad. 


- Ideja je genijalna - napisala joj je na “fejsu” bivša divasica Ivana Husar Mlinac koja je kao djevojčica bila njezin veliki obožavatelj.     

Idi na 24sata

Komentari 36

  • šimešime 08.04.2014.

    Sramotno je što se ovdje cenzurira...

  • ana1234567_1 08.04.2014.

    Odrasla sam uz nu,bila je odlicna pijevacica..

  • Crown 08.04.2014.

    Dosadna,antipatična i s vrlo malo dara za pjevanje.Karijeru nikad nije imala,već ju je mogla imati jer je startala dobro. p.s. Za njene fanove nikad nisam čuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare