To je to što me zanima!

U krilo Asima Ugljena zasjela je Marija Zadravec: 'Napokon'

Kolegica je zadovoljna i zadovoljena, napisao je na društvenim mrežama domaći glumac koji je podijelio zajedničku fotku s Marijom
Vidi originalni članak

Glumac Asim Ugljen pozirao je u društvu Marije Zadravec, poznatije kao Sweet Mary. Svojim je pratiteljima na Instagramu priznao kako je ostvario veliku želju.

- Napokon! Nakon toliko godina neispunjene želje, napokon su prepoznali moj potencijal. Kolegica Zadravec i ja nakon snimanja - pojasnio je.

MARIJA ZADRAVEC Osvojila je 'Europsko prvenstvo u seksu', a sada se pohvalila i nagradom: 'Ovo je dio povijesti'

- Bome me iscijedila. I neka je. Oduvijek sam htio snimati takav format i želja mi se ispunila - napisao je popularni glumac i osvrnuo se na njihovo zajedničko snimanje.

Poručio je kako mu je bilo zahtjevno, ali zabavno.

- Kolegica je zadovoljna i zadovoljena. A ja sam imao lude sreće da za partnericu dobijem Mariju Zadravec, poznatiju kao Sweet Mery, svjetsku prvakinju u seksu, našu najpoznatiju glumicu u filmovima za odrasle, te od sinoć i dobitnicu nagrade za najbolju porno artisticu u industriji - objasnio je.

OŠTAR STATUS Asim Ugljen osudio nasilje nad ženama pa ga napali: 'Ozbiljno me sram vlastite domovine...'

- Uvijek sam imao najbolje partnerice. A sad sam opravdao i titulu s profila. Ne onu gusarskog kapetana. Stay tuned - napisao je glumac i zaintrigirao pratitelje.

'Ma daj, pa top, jel ovo sada križaš sa životne liste?', 'San svakog muškarca', 'Neka si ostvario želju', pisali su mu ispod nove objave u kojoj je Marija pozirala sjedeći u krilu Asimu.

MIRO ČABRAJA Glumac i voditelj HRT-a snimio prvu pjesmu: 'Zadnjih godina me samo pitaju kad ću se ženiti'

Za kraj je dodao kako je riječ o ulozi života.


POGLEDAJTE ŠTO NAM JE OTKRILA ANA URŠULA NAJEV: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvat_06 28.11.2023.

    Svatko ima svoj put. Međutim dotična je svjetska prvakinja na način da je zbog tehničkih problema otkazano natjecanje nakon dan-dva, ali je ostala anketa na web stranici za glasanje i ona dobila najviše glasova. Nešto tipa ona nagrada za najboljeg učitelja koji dobije tko god se prijavi, ali u svome trošku mora turistički doći u zemlju po nagradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare