To je to što me zanima!

U mjesecima kad nam je zagrljaj bio zabranjivan zbog virusa, odlučili smo se na božićnu bajku

Pjesma ima tu neku božićnu, swing atmosferu tako da sam jedva čekao ući u studio i stat pred kameru da našoj publici donesemo u domove dašak radosti. Od srca se nadam da smo i tome uspjeli, rekao je Frano
Vidi originalni članak

Tarapana Band, nakon uspješnog debitantskog albuma 'Ja sam na te ponosan', koji je mjesecima bio prvi vrhu najprodavanijih albuma u državi, nastavlja uveseljavati svoje fanove.

Ovu turbulentnu godinu odlučili su obojiti u boje nadolazećih blagdana novim singlom naziva 'Zagrljaj za Božić'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U mjesecima kad nam je upravo zagrljaj i bliski kontakt bio zabranjivan zbog virusa, odlučili smo se na veselu, prekrasnu božićnu bajku i poruku. Pjesma autora Dušana Bačića osvojila nas ja na prvo slušanje i odmah smo ušli u božićnu atmosferu i zaboravili na sve probleme. 'Može spasit stvar, jedan zagrljaj za Božić', stih iz pjesme treba nam svima biti vodilja kroz najljepši period u godini. Grliti se možemo mislima, lijepim porukama, pjesmom i biti zajedno s onima kojima smo potrebni - rekao je Frano, pjevač grupe.

- Pjesma ima tu neku božićnu, swing atmosferu tako da sam jedva čekao ući u studio i stat pred kameru da našoj publici donesemo u domove dašak radosti. Od srca se nadam da smo i tome uspjeli. Nadam se da će u nadolazećoj godini druženja s našom publikom biti što češća i da će se 'Zagrljaj za Božić' pretvoriti u zagrljaj kroz cijelu sljedeću godinu - dodao je.

24 PITANJA Dečki iz Tarapana banda: Bila je frka snimati vruće scene s Nives

Video spot je djelo slovenskog redatelja Roka Mavera, koji je ujedno i basist Tarapane.

- Prošlu godinu ispratili smo velikim nastupom u hrvatskom kulturnom centru u Kanadi, Vancouveru. Ove godine, zbog situacije ostat ćemo sa najmilijima i grliti se našom božićnom pjesmom i našom publikom koja nam izuzetno fali i kojoj poklanjamo ovaj singl - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crna mačka 23.11.2020.

    Bila sam na koncert Mati Buliću a on mu je bio gost. Predivan koncert.

Komentiraj...
Vidi sve komentare