To je to što me zanima!

U nedjelju ne propustite 27. međunarodni Dječji festival!

U nedjelju 9. srpnja ponovno će djevojčice i dječaci iz Splita, Dalmacije i Hrvatske u 1700. godina starom, ali uvijek raspjevanom i u srcu mladom Splitu - iz srca pjevati na radost svojih vršnjaka, ali i odraslih.
Vidi originalni članak

Prvi dječji festival Mali Split održan je 1991. godine. To nije samo glazbena manifestacija već puno više od toga. To je fešta nota, dječjih pjesama, igre i maštanja, fešta njihovih uspomena. Neki tvrde da je ''Mali Split'' jedna od najljepših i najkvalitetnijih glazbenih manifestacija.

U nedjelju, 09. srpnja 2017 s početkom u 20:15 sati, na splitskim Prokurativama održati će se 27. međunarodni Dječji festival “Mali Split“ 2017. koji se ove godine održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. 

Na festivalu vas očekuju: Dječji zbor Srdelice, Splitske mažoretkinje, Marin Bulić, baletni studio teatra HGM, Baletni studio Školjkica, Talent studio M, Dječji zbor Trogir, Segetske mažoretkinje, Gimnastički klub Salto, Plesni klub Lambada, Mažoretkinje grada Splita, Klapa Biseri i brojni drugi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare