To je to što me zanima!

U novi Big Brother show želi više od 10.000 ljudi

Novi reality show će se snimati u Bangkoku, a trajat će više od tri mjeseca. Kandidati su morali odgovarati i koliko često imaju spolne odnose
Vidi originalni članak

Prijave za “Big Brother”, koji će se ove godine snimati u Tajlandu, traju od 26. svibnja, a do sada je otvoreni kasting bio u Osijeku i Rijeci. Slijede još u Splitu, Dubrovniku i Zagrebu, kaže RTL-ova glasnogovornica Mirsada Dizdarević.
Prijavilo se oko 10.000 ljudi. U prijavnici na RTL-ovoj stranici među stotinjak pitanja potrebno je upisati podatke poput visine, težine, konfekcijskog broja, ali i poput koliko često imate spolne odnose, konzumirate li droge i koje...
- Podaci iz prijavnice, kao i sami upiti, dodatne su informacije o samim kandidatima, a ujedno i strogo povjerljivi - kažu s RTL-a.
Na pitanje koliko će biti natjecatelja i tko su voditelji pete sezone “Big Brothera”, s RTL-a kažu da će se sve, kao i uvijek, saznati na vrijeme. Natjecatelji će u Bangkoku boraviti 106 dana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tajnamoja 19.06.2008.

    U Bankoku, jel to nešto jeftinije nego u Hr, ili? Kud će onaj koji bude htio preskočiti zid? Ima li Konzumova ili Mercatorova trgovina i tamo? I još nekoliko pitanja imam ali ih pripremam za daljnje sprdanje. Ma nema meni do Vekija!

  • purgericazg 19.06.2008.

    Valjda će ovaj biti bolji od prijašnjih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare