To je to što me zanima!

Na novom DVD-u pogledajte kako se snimao film 'Kauboji'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Film 'Kauboji' koji je adaptacija istoimene predstave Saše Anočića izašao je i na DVD-u. Cjelokupna glumačka postava iz predstave okupila se je i ispred kamera
Vidi originalni članak

Film 'Kauboji' prati osmero ljudi kojima je jedini cilj napraviti kaubojsku predstavu. 

Tih osam likova pratimo od samog početka, to jest od audicije pa sve do konačnog proizvoda, odnosno premijere. Junaci filma tijekom rada na predstavi razvijaju svoje životne priče utječući tako jedni na druge; svi se polako hvataju za predstavu i shvaćaju je kao borbu sa samim sobom te ujedno gledaju na nju kao na priliku života. Kako vrijeme prolazi, predstava im sve više izgleda kao nemoguća misija. 

Film koji je sad izašao i na DVD-u adaptacija je istoimene predstave Saše Anočića koja je osvojila publiku. DVD donosi i uvijek zabavne greške sa snimanje, poput nekontroliranog smijeha, zaboravljanje teksta i smiješnih pokušaja improvizacije. U DVD-u se također nalazi making-of video u trajanju od 20 min. 

Set se nalazi u motelu Zagreb na Bundeku. 

Tomislav Mršić, koji potpisuje režiju i scenarij filma 'Kauboji', pred kamerama je okupio cjelokupnu glumačku postavu iz predstave, Sašu i Živka  Anočića , Matiju Antolića, Hrvoja Barišića, Krunu Klabučara, Ivanu i Rakana Rushaidata i Radovana Ruždjaka. 

Kaubojska ekipa proširena je za potrebe filma, a mjesto u projektu našli su i Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, koji su zaduženi glazbu. 

DVD može se kupiti na kioscima Tiska ili na Modno.hr po cijeni od 49,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • emma123 25.03.2014.

    Gledala predstavu prije par godina, super su ;)))

  • dnero666 25.03.2014.

    najbolja kazalisna predstava koju sam pogledao..ako je film u pola tako dobar biti ce fenomenalan

  • user_320725 25.03.2014.

    Nema kaubojke

Komentiraj...
Vidi sve komentare