To je to što me zanima!

U novom spotu Connectovaca sudjelovalo je preko 30 statista

Spot za 'Game over' sniman je na otoku Pagu i u Zaprešiću u Novim dvorima. Prvo mjesto top liste pokazalo je da je i publika reagirala na odlične kritike pjesme
Vidi originalni članak

Nakon što su prije tri tjedna publici predstavili spot za pjesmu 'Game over', jedan od naših najpopularnijih hip-hop bandova, zaprešićki Connect, ovaj tjedan zauzima 1.mjesto na MTV-evoj top listi najboljih spotova u regiji koju možete provjeriti na stranicama Http://www.mtv.com.hr/top-liste/domacica. Prvo mjesto top liste pokazalo je da je i publika reagirala na odlične kritike pjesme i spota. 

Spot za 'Game over' sniman je na otoku Pagu, u Zaprešiću u Novim dvorima te na imanju Trajbar.

Za njega kažu da je jedan od najzanimljivijih spotova do sada na kojem je sudjelovalo preko 30 statista od kojih su neki akademski glumci.

- Snimali smo punih 5 dana, koji su se razvukli na 3 tjedna jer nas nije služilo vrijeme koje je bilo promjenjivo. Spot je nastao pod redateljskom palicom Marija Mlakara koji nam je radio već spot za 'Šta me čeka'- objasnili su Connectovci. 

Connect uživo možete vidjeti već sljedeći vikend, točnije na sportskom spektaklu Ritam mladosti koji će se održati 15. i 16. lipnja na Trgu Bana Josipa Jelačića.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nemamedoma 07.06.2012.

    ko da vidim sebe prije godinu dana :)

  • pula75 07.06.2012.

    Volim Connect!

  • taba87 06.06.2012.

    Odlični Connektovci!!uvik simpatični,veseli i spremni na zafrkanciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare