To je to što me zanima!

U ovom gradu kriminala nema jer čuvaju ga Nindže Kornjače

Polagano se približava trenutak kada će Nindža Kornjače iskočiti iz sjena da bi još jednom spasile sve nas. No ovaj put četiri spretna osvetnika ne idu u borbu bez prijatelja
Vidi originalni članak

Nakon što su u prvom dijelu smjestile Shreddera u zatvor i spasile grad od sigurne propasti, našim Kornjačama se činilo da je sve baš kako treba biti i da problema više nema. Vrijeme je bilo za pizzu i skejtanje u kanalizaciji.

No tako stvari ne funkcioniraju u pravom životu, pa se i najbolji planovi izjalove. Shredder, uz pomoć zlog znanstvenika Baxtera Stockmana (Tyler Perry) na novi način pokuša stvoriti svoju novu vojsku. Dvojica posve običnih sitnih kriminalaca, Bebop (Gary Anthony Williams) i Rocksteady (WWE Superstar Stephen 'Sheamus' Farrelly), pomoći će mu u planu da preuzmu vlast u svijetu. Njihovom planu na kraj mogu stati samo Nindža Kornjače.

Pogledajte video

A osim njihovog starog neprijatelja Shreddera, četiri najpoznatije kornjače, Mickey, Don, Leo i Raph ovog ljeta izlaze iz sjene i kreću u bitku s još groznijim protivnikom - Krangom. No u tu bitku ne idu sami. Zajedno s hrabrom novinarkom April O'Neil (Megan Fox) i trapavim kamermanom Vernom Fenwickom (Will Arnett), i uz maskiranog razbijača Caseyja Jonesa (Stephen Amell), Nindža Kornjače suprotstaviti će se silama mraka i spasiti svoj grad.

Pogledajte video

Film u distribuciji Blitz film i video u kina stiže 2.lipnja ove godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare