To je to što me zanima!

U petak novi Cafe: Eastwood u Hrvatskoj? Ma ne, to je Prga iz 'Mrkomira', ljubitelj vesterna

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...
Vidi originalni članak

Kad smo birali tko će utjeloviti neuništivu legendu Clinta Eastwooda kao odmetnika Joseya Walesa u istoimenom filmu iz 1976., koji je Eastwood i režirao i odglumio glavnu ulogu, nimalo nismo dvojili. Odabir je odmah pao na glumca Marinka Prgu, koji briljira u 'Mrkomiru Prvom' kao nijemi sluga. U velikom intervjuu za naš CafeTV otkrio nam je otkud ljubav prema vesternima, zašto je ovisnik o stripu i literaturi i kakvi ga sve projekti očekuju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zašto svi pričaju o Netflixovu hitu 'Don't Look Up', piše Živorad Tomić, a donosimo i sve o drugoj sezoni otkačene, lude norveške serije "Došljaci iz prošlosti".

Sve koji su pasionirano pratili 'Downtown Abbey', oduševit će 'Pozlaćeno doba' istog autora, a na njoj je radio i hrvatski snimatelj Vanja Černjul s američkom adresom.

KIOSCI U PLAMENU CafeTV na čak 88 stranica! Mrle, Ivanka i Cody ispraćaju staru i nazdravljaju novoj 2022. godini

U vremeplovu se prisjećamo Nede Arnerić, prve tinejdžerske zvijezde bivše zemlje, koja nas je napustila prije dvije godine. Plijenila je kako ljepotom tako i glumačkim talentom.

Donosimo vam i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino, streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • qwesd 06.01.2022.

    toga svega ima na internetu, besplatno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare