Show

Komentari 0

CafeTV na čak 88 stranica! Mrle, Ivanka i Cody ispraćaju staru i nazdravljaju novoj 2022. godini

CafeTV na čak 88 stranica! Mrle, Ivanka i Cody ispraćaju staru i nazdravljaju novoj 2022. godini

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...

Kako drukčije završiti ovu 2021. nego sa stilom. Na našem posljednjem ovogodišnjem snimanju za naslovnicu CafeTV-a bilo je i više nego zabavno. Ivanka Mazurkijević hrabro je zajahala konja Codyja, a Damir Martinović Mrle ipak ju je bodrio sa zemlje. Snimanje su završili na šanku. A kako drukčije...

POGLEDAJTE VIDEO:

Valjalo je ispratiti staru i nazdraviti novoj godini. I, ne, nijedna životinja nije ozlijeđena tijekom snimanja U velikom intervjuu Mrle i Ivanka ispričali su nam sve o ‘nesuđenom’ vjenčanju, planovima u 2022., a prisjetili su se i početaka veze.

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević

Odabrali smo i lica godine. U velikom specijalu našeg TV magazina na čak 24 stranice donosimo intervjue s Ivom Babić, Daliborom Matanićem, Dušanom i Sarom Bućan, Albinom, Dinom Jelusićem i Gracijom Filipović.

Glumica Iva Babić

Iako je film grdno stradao u 2020., serije kao da nisu osjetile hladnu ruku pandemije. Čini se da ni brojem, a sigurno ne kvalitetom, ne zaostaju za onim pretpandemijskim vremenima. Izdvojili smo njih desetak koje preporučujemo pogledati, ako već niste.

storyeditor/2021-10-29/PXL_080829_509.jpg

Prvog dana siječnja bit će dvije godine kako nas je napustio velikan hrvatskoga glumišta - neponovljivi Ivo Gregurević. Otišao je na isti dan kao i glumac kojemu se divio, Fabijan Šovagović.

Donosimo vam i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino, streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata na čak 88 stranica.

Najčitaniji članci