To je to što me zanima!

U petak novi Cafe! Soul Fingersi za 30. rođendan pripremaju koncert za pamćenje u Tvornici

NE PROPUSTITE Čitajte najbolji TV tjednik u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...
Vidi originalni članak

Lanjska, 2021. trebala je Soul Fingersima biti godina slavlja, a zapravo se, kao i svi, zbog korone nisu pošteno nasvirali. U pandemiji su zato pokrenuli novi projekt Fingerville, a 28. travnja pripremaju veliki rođendanski koncert u zagrebačkoj Tvornici. U velikom intervjuu samo za Cafe prisjetili su se prvog nastupa u Kulušiću, a i kako im je policija 'upala' na snimanje prvog spota.

I Vlasta Ramljak (61) se nakon korone zaželjela žurbe, silnih obveza... Nedavno je imala svjetsku praizvedbu predstave ‘Povijest pčela’ u zagrebačkom HNK, a uskoro ulazi u seriju ‘Kumove’ s likom potpuno drukčijim od zadnje zločeste uloge.

A kako je nadobudna idealistica prevarila američku elitu, čitajte u TV kritici. 'The Dropout' prati se poput krimića, a Amanda Seyfried vrlo dobro je odglumila Elizabeth Holmes koju su popušili 'pametni knjiški ljudi' i njezinu tehnologiju za otkrivanje dijagnoza iz kapljice krvi.

U vremeplovu se prisjećamo velikog Borisa Dvornika. Oni koji su ga poznavali i bili mu prijatelji, govorili su da je karakterom uvijek isti - i pred kamerama i izvan seta. Duhovit, uvijek spreman za sitne psine i nikad mu nije bilo žao potrošiti novac da bi počastio društvo.

Zagrebačka publika u subotu, 26. ožujka u sklopu 6. Arterije - Tjedna filma o umjetnicima, moći će pogledati fantastičan dokumentarac o prvoj filmskoj redateljici koja je sve donedavno bila zaboravljena. Alice Guy-Blaché snimila je prvi igrani film, prvi film u boji i prvi sinkronizirani film.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare