To je to što me zanima!

U petak novi Cafe! Tarik i Buki iz hit serije s kanala 24sata skupa u sceni iz 'Ko to tamo peva'

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...
Vidi originalni članak

Zvijezde nove humoristične serije na YouTube kanalu 24sata, Tarik Džinić (25) i Burhan Huseini (26), poznatiji kao Buki Skandal, novim serijalom "Tarik i Buki" osvojili su publiku u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i dijaspori... Samo za našu naslovnicu odglumili su Miodraga i Nenada Kostića iz kultnog filma "Ko to tamo peva".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedan od najboljih filmova - slažu se dečki. A pohvalili su nam se i kako ljudi s estrade prate njihovu seriju i već imaju puno ideja za drugu sezonu.

Poziv da vodi Doru je glumicu Elizabetu Brodić prije svega iznenadio. Nije ga očekivala niti razmišljala o tome pa trenutačno prolazi kroz mješavinu veselja i treme. Veselje, kaže, prevladava i raduje se još jednom izazovu.

O POSLU, OBITELJI, PLANOVIMA Glumica Olga Pakalović: 'Vjeru u ljubav nikada nisam izgubila'

A Mirna Mihelčić, 26-godišnja Šibenčanka, ispričala nam je zašto je studirala glumu, što je sve naučila na setu “Mrkomira Prvog”, u kojem igra razmaženu kćer Marušu te zašto voli čvarke i kobasice.



Za Cafe piše Josip Mlakić, a donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak. 

POGLEDAJTE 3. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare