To je to što me zanima!

U 'Potjeri' je osvojio 49 tisuća kuna i počeo skakati od sreće

Luka i Nina danas su slavili u studiju 'Potjere', a lovca Mladena Vukorepu pobjede su koštala pitanja o stihovima pjesme te Coppolinom filmu. Znate li vi točne odgovore?
Vidi originalni članak

Večerašnja epizoda HRT-ovog kviza 'Potjera' je sretno završila za Luku i Ninu, koji su u ovoj epizodi igrali protiv lovca Mladena Vukorepe. Dvojac je do završne potjere odgovorio na 15 pitanja u svoje dvije minute, što ih je s dva koraka prednosti dovelo do krajnjih 17 koraka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo pitanje koje Vukorepa nije znao bilo je peto po redu, a glasilo je: 'Tiho, o tiho, govori mi jesen šuštanjem lišća i šapatom čega?'. Lovac nije znao odgovor, dok je kandidat Nino ponudio odgovor 'Kiše' - što je bio točan odgovor.

 

Lovac Mladen večeras nije igrao loše, no kandidati su ga opet uhvatili na 14. pitanju, koje je glasilo: 'Novu, dužu inačicu kojeg je svog filma Coppola prikazao u Cannesu 2001.?'. Mladen se odlučio na odgovor pod je 'Kum', što nije bio točan odgovor, dok su kandidati znali da se radi o filmu 'Apokalipsa danas' pa su lovca vratili za još jedan korak unatrag zbog čega je Mladenu ostalo još samo 11 sekundi.

Presretan krajnjim ishodom situacije kandidat Luka je počeo skakati od sreće, nakon što su on i Nina osvojili iznos od 49 tisuća kuna.

- Nakon toliko staža možemo u mirovinu – rekao je je kandidat Nino.

A za kraj lovac je dao svoj komentar,

ČESTITKE NATJECATELJIMA Debitanti u 'Potjeri' porazili su Moranu i osvojili 150 tisuća kn

- Sad mi je krivo što sam želio da su imali 15, da su imali 15 stigao bih. Šalim se. Ekipa koja napravi 17 uvijek zaslužuje uzeti novce. Ja sam generalno zadovoljan sa svojom završnom, ali uvijek ostaje žal za jednim od ta dva odgovora, to bi već bilo dovoljno. Ali onda bi bilo šteta da dva ovakva igrača ne uzmu novac. Jedina šteta za vas je iznos, možda da je bilo malo više hrabrosti, mislim da ste mogli ići na veći iznos i uzeti veći iznos – zaključio je Mladen.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dajac 20.01.2022.

    Kompenzacija za jučerašnju krađu,čista namještaljka

  • Gronk Spikeowski 13.01.2022.

    Pise da je Luka poceo skakati od srece kad su on i Nina…???? Valjda Nino. Lektura 0 bodova

  • 13.01.2022.

    Pola od 49 k, ali definitivno zasluženo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare