To je to što me zanima!

U predstavi je otkrila grudi da upozori na anoreksiju...

Autorica predstave, koja je preboljela anoreksiju, gledateljima je na premijeri Njarabuma u Muzeju suvremene umjetnosti pokazala gole grudi
Vidi originalni članak

Predstava Njarabum, redateljice Anje Maksić Japundžić, tematizira problem poremećaja u prehrani. Glavni likovi su dečko i cura koje tumače Leona Paramanski (30) i Marko Makovičić (29). U predstavi glumi i Petar Cvirn (23), koji utjelovljuje lik Leoninog ljubavnika te Ana Kraljević (25), koja je Leonina majka.
- Ljubavne scene s Markom Makovičićem (29) i Petrom Cvirnom (23) igram u grudnjaku. Toliko su naporne da sam se uznojila, a po nama je puhao klima uređaj pa sam se prehladila - kazala je Leona. Autorica predstave je Ana Prolić Kragić (30), koja je i sama preboljela anoreksiju. Ona se na pozornici i skinula te pokazala gole grudi i gornji dio tijela kako bi upozorila na opasnosti poremećaja u prehrani. Njen lik se zove 'Tijelo' i ne pokazuje lice. U predstavi se anoreksiju i bulimiju predstavlja kao bolest perfekcionizma i pokušaj dosezanja nedostižnih ideala. Leonin lik pokušava promijeniti realnost u kojoj i samo postojanje hrane predstavlja opasnost. Tema je njena dilema pred donošenjem odluke o prepuštanju daljnjoj autodestrukciji ili davanju prilike stvaranju novog života. Leonu je na premijeri gledao dečko Tin Komljenović (28).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lutomar 26.03.2010.

    Kad je repriza da i ja malo slinim.......!!!!!!!!!!

  • nogometas05 26.03.2010.

    ovo su sisice a ne sise..a ono sto sam ja lickao sinoc se zovu ukrucene bradavice,steta sto nemam sliku da vam pokazem...:)))))

  • zvizek 26.03.2010.

    Dođite u Babinu Gredu jer je snaši Kati ispala sisa.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare