To je to što me zanima!

U prosincu pjevat će Đurđinu sinu za rođendan

Đurđa Adlešić u svom autu sluša 50 Centa. Sina Valentina i njegovu djevojku odvest će na zagrebački koncert američkog repera
Vidi originalni članak

Nisam mogao vjerovati! Đurđa Adlešić u svom autu sluša 50 Centa. Ona je jako dobro informirana. Jednostavno je volim, zato sam na listi njezine stranke. No ja imam svoj program unutar HSLS-a. Zalažem se da Zagreb postane top-destinacija za zabavu, rekao je Nered (27).
U zagrebački Dom sportova on će 3. prosinca dovesti američkog repera 50 Centa. Na koncert će doći i njegova stranačka šefica Đ. Adlešić (47). Datum koncerta poklopio se s rođendanom njezina sina Valentina.
- Moj će sin 4. prosinca slaviti 22. rođendan. Zafrkavala sam se s Neredom da će sinu taj koncert biti rođendanski dar. Valentina i njegovu djevojku počastit ću ulaznicama za 50 Centa, kojeg obožavam slušati. No platit ću karte - kaže Adlešić. Dodaje da je velika obožavateljica hrvatskog i američkog hip-hopa. Voli poslušati Eminema, kao i Nereda, koji je za HSLS napravio glazbeni džingl.
- Poslije izbora spremam se otići Stoki u komunu jer i njega poznajem. Čula sam da je naučio kuhati pa ću kupiti svježe namirnice da vidim što je naučio - obećala je Adlešić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare