To je to što me zanima!

U prvom izazovu šefa kuhinje: Nikola protiv svog vršnjaka

Šef kuhinje koji je gostovao je 25-ogodišnji Hrvoje Kroflin. On i Nikola gotovo su istih godina. Nikola je u sat i 15 minuta morao napraviti što bolju kopiju Hrvojevog jela
Vidi originalni članak

Pobjednik Testa kreativnosti Nikola suočio se s Izazovom šefa kuhinje. Nije mu bilo nimalo lako, budući da se radilo o prvom Izazovu ove sezone. Nikola ne skriva svoje uzbuđenje.

- Ovo mi je najveći stres koji sam doživio i pokušavam se smiriti - rekao je Nikola.

Šef kuhinje koji je gostovao je 25-ogodišnji Hrvoje Kroflin. On i Nikola gotovo su istih godina. Na početku je chef predstavio svoje jelo, a Nikola ga je potom kušao. Na raspolaganje je dobio i recept te je njegov zadatak bio napraviti što bolju kopiju u sat vremena i 15 minuta. 

Hrvoje je imao sat vremena da svoje jelo napravi ponovno. Žiri je, kao i dosad, kušao jela, ali nije znao o čijem se jelu radi, kao što je to bio slučaj u Testu kreativnosti i Kutiji iznenađenja. Nakon toga je dao svakom jelu ocjenu. Nikola je imao težak zadatak – kuhati protiv Hrvoja koji je šef kuhinje postao sa samo 18 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • rachelgreen 05.10.2012.

    da mi se udati za jednog takvog šefa pa da mi ponekad malo uskoči u kuhinji!!!

  • bolan 04.10.2012.

    gledam neke komentare i nemogu se načuditi. dobar kuhar očito je svugdje cijenjen samo kod nas nije. možda bi dilera više poštovali jer treba biti stručan pa trovati i ubijati ljude!!!!

  • MarijaJurić 04.10.2012.

    decko svaka cast,pokazao si talent. Rijetki su takvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare