To je to što me zanima!

U punom sjaju stigla Indirina Valkira

Pod novim umjetničkim imenom, Indira Forza objavila svoj prvi solo album
Vidi originalni članak

Indira Forza nedavno je predstavila svoj prvi samostalni album „Valkira“ u društvu svojih prijatelja, kolega i medija koji su još jednom svjedočili zaraznoj energiji kojom zrači ova karizmatična pjevačica već dvadeset i dvije godine na sceni.

Indirin prvi samostalni album ima trinaest pjesama, od toga dvanaest koje autorski potpisuje kao tekstopisac. Na albumu je surađivala s nekoliko autora, a to su Branimir Mihaljević, Ante Pecetić, Bojan Šalamon Shalla i Domagoj Perišić. „Jako sam sretna danas, ispunio se moj san, u rukama imam Valkiru. Ona je zapravo ispunjenje mojih glazbenih želja i baš sam odlučila ugoditi sebi i svojoj publici“, izjavila je Indira prilikom predstavljanja albuma.

Album je od nedavno u prodaji u dućanima Tisak i iNovine a za prave Indirine fanove izdavačka kuća RTL Music je pripremila nagradni natječaj. U svakom primjerku „Valkire“ nalazi se kupon koji kupac CD-a može ispuniti svojim podacima i poslati na adresu organizatora do 01.11.2018. Uz kupon napominjemo da je za sudjelovanje važno biti kreativan i priložiti fotografiju, priču ili video kojom ćete žiri uvjeriti da ste baš vi pravi Indirin fan i zaslužujete nagradu Wellness vikend za dvoje u luksuznom hotelu u Rovinju. Pravila nagradnog natječaja možete pronaći na linku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare