To je to što me zanima!

U shoppingu: T. Ecclestone u Harrodsu liječi slomljeno srce

Nakon gledanja razvratne snimke seksa koju je njezin dečko snimio s drugom i pakiranja njegovih stvari, bogatašica je utjehu pronašla u šopingiranju sa sestrom
Vidi originalni članak

Ovo je bio najgori dan u mom životu, izjavila je u subotu Tamara Ecclestone (28) nakon što je organizirala da se u roditeljski dom njezinog bivšeg dečka Omara Khyjamija (38) isporuče dva luksuzna autmobila te nakit vrijedan više od 145,000 funti. 

Bijeli Bentley vrijedan 123,000 funti darovao joj je za Božić dok mu je dopustila da zadrži crni Range Rover Sport vrijedan 76,000 funti. Požalila se da se posljednjih godinu dana nije seksala s bivšim burzovnim mešetarom jer nije pokazivao seksualni interes za nju.

- Bilo je trenutaka kada bih pomislila: Što mogu učiniti? Moram ići na dijetu, izgubiti kilograme - rekla je bogatašica i priznala kako je činila sve kako bi se stvari vratile u normalu.

Nakon gledanja razvratne snimke seksa koju je snimio s drugom i pakiranja njegovih stvari utjehu je potražila u druženju sa sestrom Petrom (22) u šopingu. Kćeri čelnog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea, u utorak su u sportskom izdanju snimljene tijekom kupovine u Harrodsu, najpoznatijoj britanskoj robnoj kući čiji je vlasnik britanski milijarder egipatskog podrijetla Mohamed Al-Fayed. 

Bogatašica je u travnju otvorila vrata svoje vile vrijedne 409 milijuna kuna i pokazala dvije garderobe od stotinjak kvadrata. U njezinoj kolekciji su birkinice od 455.000 kuna, čizme od 33.000 kuna, 100 pari lobotinki za 550.000 kuna, haljine s potpisom Chanela, Diora, YSL-a, Valentina i Hervea Legera te bunde i trenirke. Vrijednost odjeće procjenjuje se na osam milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • opet 26.07.2012.

    e hebiga a ja moram odbolovati prekid i bez tih milijunu... cini mi se da ide puno teže i sporije...

  • Anulingus 25.07.2012.

    To je novinarstvo....bravo Anita....toliko brojki u tako malom clanku

  • Nesalomljiva 25.07.2012.

    dragi novinari! ovdje ste procijenili vrijednost njene odjeće i obuće, a zaboravili ste procijeniti neprocjenjivu vrijednost donacija, koju je obitelj ecclestone uložila u Dječju bolnicu na Kantridi u Rijeci!!! zar vas je sramota to napisati? zar je sramotno napisati da ti ljudi od svog bogatstva, koje su mogli kompletno potrošiti na odjeću i obuću, kao drugi multimilijarderi, da su ipak dali za Dječju bolnicu!!! dajte malo pišite afirmativno o Hrvatima u inozemstvu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare