To je to što me zanima!

'U školi sam izgledao starije pa su svi mislili da sam policajac'

Glumac je podijelio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je imao 15 godina, međutim, priznaje kako je izgledao starije. Otkrio je da se tada morao preseliti s Havaja u Nashville i teško se uklopio u školi
Vidi originalni članak

Dwayne Johnson (47), poznat pod nadimkom The Rock najplaćeniji je televizijski glumac 2019. godine. Svoju je karijeru između ostalog izgradio na svom izgledu kojim se istaknuo u Hollywoodu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, priznao je kako mu kao srednjoškolcu nije bilo lako. Tako je podijelio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je imao 15 godina te priznao kako je izgledao starije. Otkrio je da se tada morao preseliti s Havaja u Nashville i teško se uklopio u školi. 

- Svi, i učenici i profesori, su se ponašali kao da imam kugu i nisu htjeli komunicirati sa mnom jer su bili uvjereni da sam policajac na tajnom zadatku - napisao je glumac uz fotografiju. 

FORBESOVA LISTA Zaradio 581 mil. kn: The Rock najplaćeniji glumac ove godine

Forbes je Dwaynea svrstao na listu najplaćenijih glumaca u 2019. godini. Johnson je u razdoblju od 1. lipnja 2018. do 1. lipnja 2019. godine zaradio čak 581 milijuna kuna te tako pretekao Australca Chrisa Hemswortha (36) koji je 'težak' 496 milijuna kuna.

Samo je film 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw' koji je u kinima premijerno prikazan 31. srpnja, a u kojem Johnson glumi Hobbsa, u prvim tjednima prikazivanja zaradio megalomanskih 2,8 milijarde kuna. Američkom glumcu ovo je drugi put da se našao na vrhu liste najplaćenijih glumaca. Prvi put se našao na Forbesovoj ljestvici 2016. godine kada mu se zarada od filmova procijenila na 64,5 milijuna dolara, odnosno 419 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zeljkic 21.10.2019.

    odlično izgleda i super pozitivan lik...

  • Plavusa 13 Pink G 20.10.2019.

    Uuuuf, uf, uf, uuuuf....seeestrooooo hladne obloge molim pripremi. :)

  • ĐorđePatković 20.10.2019.

    možda je bio neki sportaš pa prepravio dokumente da duže igra kao afrikanci što rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare