To je to što me zanima!

U šoku je: Mariji Kirin provalili u stan dok je bila u Londonu

Marija Kirin u petak je prisustvovala na spektaklu stoljeća. Iako se vratila puna dojmova i sretna što je vidjela Kate i Wiliama, dočekao ju je šok kad je ušla u stan
Vidi originalni članak

Gurnula sam ključ u bravu, a on je propao. Primila sam kvaku i shvatila da su mi provalili u stan, rekla nam je Marija Kirin (85).

- Čudim se kako nisam umrla kad sam upalila svjetlo. Sve je u stanu bilo okrenuto naopačke. Ladice su bile izvučene i istresene, kauč bio dignut i naslonjen na zid - opisuje baka Marija u kakvom je stanju u ponedjeljak ujutro zatekla svoj stan u Slavonskom Brodu nakon što se iz Londona vratila s kraljevskog vjenčanja.

Dodaje da nitko od susjeda ništa nije čuo, a provalnik, koji je iskoristio njezino putovanje u Veliku Britaniju, spustio je rolete kako bi mogao upaliti svjetlo i pretresti stan. Ništa joj, kaže, nisu ukrali jer u stanu nije imala novac ni nakit. Odmah je pozvala policajce koji su napravili očevid i pronašli otiske.

Marija je uvjerena da će uhvatiti provalnika.

- Bože moj! Bila sam kod stranaca, predstavljala našu zemlju u najboljem svjetlu, a što me ovdje dočekalo - rekla je kroz suze.

Unatoč velikom šoku i razočaranju, nasmiješila se čim se prisjetila putovanja. Pohvalila je domaćine i njihovu ljubaznost. Iako je već u jedan sat poslije ponoći krenula prema Westminsterskoj opatiji, oko crkve je već bila velika gužva. Morala je preskakati preko vreća za spavanje i deka pazeći da ne nagazi na turiste koji su ondje čekali vjenčanje.

- Kad su me mladi vidjeli kako tako stara hodam s lutkama koje sam ponijela kao dar, pomogli su mi i odveli me do mjesta preko puta ulaska u crkvu. Ondje sam odlično vidjela mladence kad su izlazili iz opatije - ushićeno opisuje Marija Kirin.

Pohvalila se kako nitko iz njezine grupe turista nije imao tako dobar smještaj. Oni su Williama i Kate vidjeli samo na njezinim fotografijama. Jedino joj je žao što nije uspjela predati dar mladencima. Pokušala je na tri adrese. Savjetovali su joj da lutke slavonskih snaje i baje kraljici pošalje poštom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • glumac12 13.05.2011.

    hdz

  • istina52 03.05.2011.

    ......... možda su upravo "engleski izvori" provjerili čim je bakica napustila Hrvatsku misleći da možda ona nije neki terorist, u stanu ništa ne nedostaje!!!!! hi...hi....hi...

  • MarinLukić 03.05.2011.

    Meni je bolesno da živimo u takvoj zemlji , da svi mucke moramo napustit drzavu bilo to ljetovanje ili izlet i to tako tiho da nas nebi netko opljačkao.imam osjecaj kao da zivim na divljem zapadu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare