To je to što me zanima!

U šoku je: Srpska voditeljica je automobilom usmrtila pješaka

Voditeljica informativnih emisija i novinarka Radio Televizije Srbije Petra Cvijić nije imala alkohola u krvi dok je udarila i usmrtila 74-godišnjeg pješaka. U šoku je...
Vidi originalni članak

Nemojte me ništa pitati, molim vas... U šoku sam, rekla je voditeljica za srpski Kurir.

Nakon što ga je Petra Cvijić (33) udarila osobnim automobilom, Slobodana Bajića hitno su prevezli u bolnicu, no to nije pomoglo i 74-godišnjak je preminuo na odjelu hitne pomoći. Voditeljica informativnih emisija i novinarka Radio Televizije Srbije pješaku je nanijela ozljede opasne po život među kojima su brojne kontuzije. 

- Slobodan Bajić je s prijelomom osam rebara i povredama glave primljen u Urgentni centar. Iako je bio u teškom stanju, ništa nije ukazivalo na to da bi moglo tragično završiti. Vjerujemo da je preminuo zbog kontuzije srca ili infarkta, ali to će tek obdukcijom biti precizno utvrđeno - rekao je izvor iz bolnice u kojoj je unesrećeni preminuo. 

U bolnici su ga pokušavali oživjeti, no nisu uspjeli. Kad je na mjesto nesreće stigla policija Petra je pristala na alkotest i utvrdili su da nije pila. Očevici govore da je stalno pitala je li čovjek kojeg je udarila automobilom dobro.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • drug Tito_1 10.01.2012.

    I tamo ima ubica ko kod nas....

  • blonde 10.01.2012.

    ah, sirota žena i siroti pješak...to ne želim da se desi, ni najgorem neprijatelju....

  • purgi 10.01.2012.

    sad sam skužio !!!!......RIJEŠILA NAM JE BAJIĆA !!!!!!.....napokon nekaj dobro s njihove strane, al nek tam i ostanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare