To je to što me zanima!

U šoku je: Zorica se boji da bi se Ervin želio seksati i s njom

Otkako je prekinuo sa Stefani, sustanarima je obznanio da mu se sviđa Barbara, a priznao je i da bi spavao s Mirjanom, Ervin je sve manje omiljen među ukućanima
Vidi originalni članak

Glavna tema razgovora među stanarima kuće Velikog Brata je Ervin i njegovo priznanje o ponašanju prema ženama.

Djevojkama u kući pao je u očima nakon što je priznao da je ženskaroš. Stefani, s kojom je prošli tjedan okončao kratku ljubavnu priču, misli da je s obzirom na svoje ponašanje gay. No Sarajlija tvrdi da mu se zapravo od prvog dana sviđa Barbara, no kako je rekao, to ga ne bi spriječilo da spava s Mirjanom.

Cijelu je situaciju u svom stilu komentirala i Zorica.

- Ervine, moram ti reći. Nemoj se ljutiti. Ako ti pričaš da bi ti spavao s bilo kojom ženom, ja kod svijeta vani ispadam kao neka matora jeb****. Ti izjavljuješ da možeš spavati sa svakom ženom, a ja stojim i pričam s tobom kao sa svojim sinom - zaključila je vidno ljutita Zorica.

Ervin se pokušao opravdati kako on to nije baš tako rekao i kako je krivo shvaćen tijekom razgovora s Ivonom. Sve u svemu, Sarajlija je među ukućanima sve manje omiljen.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • fadil nindza 14.10.2015.

    kako se to kaze kod nas u Bosni ili je sevap ili je merak...-hehehehehehehe

  • Zašto 14.10.2015.

    ZORICE NE BERI BRIGU . . . SMUNJAM DA BI SE I KIKLOP HTIO SEXAT S TOBOM ! ! ! A svi mi osim Ervina znamo da ona ne vidi baš najbolje ! ! !

  • kumična 14.10.2015.

    bude ona njemu platila

Komentiraj...
Vidi sve komentare