To je to što me zanima!

U subotu uživajte u hitovima B. Westbeecha u Vip Clubu

Zagrepčani imaju priliku uživati u gostovanju Bena Westbeecha na prvoj RBMA večeri. Osim britanskog glazbenika i producenta nastupit će i zagrebački DJ Tom
Vidi originalni članak

U veljači i ožujku u mnogim gradovima diljem svijeta počinju klupske večeri kojima se promovira Red Bull Music Academy. Mijenjajući gradove akademija se ove godine vraća u SAD i to ponovno u New York u kojem je bila i 2001. godine. Prijave se primaju do 2. travnja, a za to vrijeme u gradovima širom svijeta organiziraju se promotivne klupske večeri.

Zagrepčani 25. veljače od ponoći imaju priliku uživati u gostovanju Bena Westbeecha u novootvorenom noćnom klubu RBMA. Westbeech je školovani glazbenik, vokalist, čelist i pijanist. Otkrio ga je legendarni Gilles Peterson nakon čega mu je karijera krenula uzlaznom putanjom. Nakon uspješnog albuma prvijenca i mnogih nastupa širom svijeta, među kojima je bio i onaj na zagrebačkom Kontrapunkt festivalu 2007. godine, prošle godine izdao je 'house-inspiriran' album za američku izdavačku kuću Strictly Rhythm. Na albumu je surađivao s Henrikom Schwarzom, Rasmusom Faberom, Soulom Clapom ili Georgeom Levinom. Suradnju s MJ Coleom opisao je kao nešto poprilično neočekivano za njega.

Osim britanskog glazbenika i producenta u VIP klubu, smještenom na Trgu bana Jelačića 9, na prvoj od tri večeri nastupit će i zagrebački DJ Tom, prvi Hrvat koji je bio primljen na Red Bull Music Academy 2001. godine u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • floyd_1 24.02.2012.

    Ovo bi bilo dobro doživjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare