To je to što me zanima!

U suprugu se zaljubio u srednjoj školi, zajedno su već 40 godina: 'Ne želim tipičan rokerski život'

Jon je ponosni otac 27-godišnje kćeri Stephanie i trojice sinova, 25-godišnjeg Jesseja, 18-godišnjeg Jacoba i 16-godišnjeg Romea, a tvrdi kako vodi poprilično miran život, unatoč velikoj popularnosti i karijeri.
Vidi originalni članak

Glazbenik Jon Bon Jovi (58) osim dugovječne karijere njeguje i brak na druge staze, što je u današnjem showbizu postala prava rijetkost. Sa suprugom Dorotheom je još od srednje škole, u braku su 31 godinu, a ispričao je za magazin People koja je formula uspjeha. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uzajamno poštovanje. Zajedno smo odrastali i stasali. I uistinu se volimo. Još uvijek volimo provoditi vrijeme zajedno - rekao je glazbenik, koji je u braku dobio četvero djece.

ROKER NA ODMORU Bon Jovi je stigao na odmor u Hrvatsku: Usidrio se u Cavtatu

Jon je ponosni otac 27-godišnje kćeri Stephanie i trojice sinova, 25-godišnjeg Jesseja, 18-godišnjeg Jacoba i 16-godišnjeg Romea, a tvrdi kako vodi poprilično netipičan, miran rock'n'roll život. Unatoč svjetskim turnejama i popularnosti koja mu se dogodila, njegov oslonac od srednje je škole samo jedna, ista osoba. 

- Nikad nismo upali u tu klopku, u koju je vrlo lako upasti u ovom svijetu. Naporno radimo na svom odnosu, a posao je samo posao. On me ne čini osobom kakav jesam. Pišem pjesme i izvodim ih pred desecima tisuća ljudi, ali i dalje sam najsretniji uz nju i svoju obitelj - zaključio je glazbenik. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • STorm5 02.10.2020.

    Ko dobro vino-to stariji to bolji. :)))

  • tina096 02.10.2020.

    A što bi trebao, voditi neku mladu silikonušu, ljepota i mladost su toliko prolazne i promjenjive kategorije da je smiješno da se itko stariji od 18 oslanja isključivo na to...Ono što bi trebalo biti normalno se predstavlja kao nešto čudno, čovjek živi normalno i opušteno što je sasvim ok.

  • 02.10.2020.

    totalno kul lik :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare