To je to što me zanima!

U suzama je napustila show: Petri Plantak kriva je čokolada

Često je radila jela po svom iako joj je žiri govorio drugačije. Njezin mousse bio je najlošiji. Odlazak iz showa Petra je doživjela emotivno. Sa svima se dobro slagala
Vidi originalni članak

Iz showa sam otišla s bogatim iskustvom, a naučila sam i koliko malo znam o kuhanju i hrani, rekla je Petra Plantak (28). 
Simpatije gledatelja djevojka iz Novog Marofa osvojila je iskrenošću, a ponekad i nespretnošću. Kad su joj rekli da napušta show, rasplakala se.

- Najveći je problem bio kad bih umislila da sam nešto dobro skuhala, a žiriju se to ne bi svidjelo - kaže Petra. Dodala je kako inače nije cmizdravica i rijetko plače, ali napuštanje showa ju je rastužilo. S ostalim kandidatima redovito se čuje, a Ivanu Čuljak posjetila je nedavno u Hercegovini. Posvetila se učenju, studira ekološku poljoprivredu, ali voljela bi, kaže, jednom raditi u kuhinji. Petra je isprva studirala elektrotehniku u Mariboru, ali, kaže, to je nije pretjerano zanimalo.

Sad živi u Zagrebu, gdje je često posjećuje dečko Petar, s kojim je u dugogodišnjoj vezi. 


- Najdraže mi je kuhati mu čušpajze u zimskim mjesecima, a posebno me veseli raditi palačinke - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • pepe1234 17.12.2012.

    neka je ova ispala, imala je tako iritantan glas, smijeh.... Uvijek pritisnem MUTE kad ona priča !

  • una222 17.12.2012.

    ima kandidata koji su već odavno trebali otići ali....pobjeda im je izgleda namjenjena bez obzira što mi od početka djeluju izvještaćeno,

  • mazaluna 17.12.2012.

    Kaj sada cmoljite, bila je iritaantna ,neuredna ,nepočešljana a katkada su joj riječi bile ko u bolesnog djeteta.I druge nisu bolje da se razumijemo,na ta natjecanja uglavnom i dolaze luzeri koji nisu nigdje drugdje uspjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare