To je to što me zanima!

U tom je tajna: Madonna se ne odvaja od stroja protiv starenja

Pjevačica je na turneju ponijela Intraceuticals uređaj protiv starenja kojim hidratizira i zateže kožu. Jedan košta 87.000 kuna, a kraljica popa ih navodno ima čak šest
Vidi originalni članak

Pjevačica trenutačno obilazi gradove diljem svijeta u skopu svoje turneje MDNA. Prema pisanju britanskih medija, pjevačica je sa sobom ponijela Intraceuticals uređaj protiv starenja kože. Uređajem čija je cijena 87.000 kuna pjevačica kisikom hidratizira i zateže kožu lica. U njezinoj kolekciji navodno je čak šest takvih uređaja.

Madonna (53) jedna je od brojnih celebrity osoba, poput Channing Tatuma, Victorie Beckham i Naomi Campbell, koji se uređajem bore protiv starenja.

- Koristim Intraceuticals tretman kože kisikom kako bi mi koža bila hidratizirana i svježa prije svakog nastupa - otkrila je jednom Katy Perry (27).

Idi na 24sata

Komentari 38

  • šumasti 28.07.2012.

    nju dere klimax, al ono baš deeerrreee, jadna je, mislim da ju i žalim, bez obzira na sve, mislim da ona nema ništa... prazna je kao bure i zato to bure pokušava napuniti stvarima koje može kupiti, ali ne i onime što novac nekupuje...prijatelji, obitelj...život!!! krepaće kao i ja,koji neću nikada nakupiti novaca koliko košta tecimo jedna ili dvije njene bunde, ili cipele, ali zato imam sve ostalo!

  • jer ja sam zmija a ti si zaba 28.07.2012.

    Nece njoj niti jedan stroj pomoc,nece nikom niti ce tog stroja biti

  • ZMIJA1 27.07.2012.

    ko da će živjeti 300 godina, bemti koji ego

Komentiraj...
Vidi sve komentare