To je to što me zanima!

U tragičnoj nesreći na pozornici poginuo glumac, gledatelji u šoku napustili rusko kazalište

Operni glumac Yevgeny Kulesh poginuo je tijekom nastupa u operi zbog navodnih loših ranih uvjeta, a to nije prva nesreća u kazalištu Boljšoj teatar
Vidi originalni članak

Glumac Yevgeny Kulesh preminuo je u 38. godini nakon tragične nesreće tijekom nastupa u operi 'Sadko'. Mladi glumac našao se na krivom mjestu u krivo vrijeme, pa ga je tijekom promjene scenografije usmrtio dio koji je pao na njega. 

Bivši zaposlenici progovorili su o lošim uvjetima u kazalištu, a Kulesheva smrt nije prvi tragični događaj u tom kazalištu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, 2013. je također tragično preminuo violinist nakon pada u orkestralnu jamu nakon zadobivanja teških ozljeda.

Na ruskih portalima proširila se snimka nesretnog događaja, na kojoj se vide glumci koji zapomažu nakon što su shvatili što se dogodilo i spuštanje zastora. Zaposlenici kazališta izveli su šokiranu publiku iz gledališta nakon tragedije.

- Uprava Boljšoj teatra i ansambl u velikoj žalosti objavljuju vijest o smrti svog umjetnika Jevgenija Sergejeviča Kuleša. Obitelji i prijateljima izražavamo duboku sućut. Vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja bit će naknadno objavljeni - napisano je na službenom profilu kazališta na Twitteru.

Velik broj korisnika Twittera komentirao je nesreću, iskazujući sućut obitelji preminulog uz riječi upozorenja upravi kazališta.

- Sad shvaćam da glumci nastupaju i riskiraju vlastiti život - stoji u jednom od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare