To je to što me zanima!

U vilu stigle nove cure i izazvale ljubomoru, Savršenog opčinila Ksenija: 'Lako s tim dekolteom!'

Antonija je dovela tri nove djevojke; Kseniju, Saru i Stanku. Toni i 'stare djevojke' bili su šokirani kad su ugledali pridošlice, a djevojke su najviše komentirale Kseniju i njezin atraktivni izgled. Zaključile su kako je došla dominirati te da bi mogla 'izgurati' i Oliveru
Vidi originalni članak

Današnji je dan u vili 'Gospodina Savršenog' počeo Tonijevim pismom u kojem je na grupni spoj pozvao Amru, Josipu, Stankicu, Danijelu i Kristinu, koje su pogodile da njihov spoj ima veze s glumom, ali ne i da će snimati španjolsku telenovelu na setu serije 'Blago nama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amri je dodijeljena uloga Tonijeve bake, Danijela je bila Tonijeva kućna pomoćnica, Kristina bivša djevojka, Josipa buntovna Tonijeva učenica, a Stankica Josipina mama. Toni je postao Antonio!  Za to vrijeme djevojke u vile pričale su koliko im je žao što je otišla Bruna, Ela o tome kako joj je drago što se Dijana ispričala, a potom tko bi mogao ostati na spoju s Tonijem pa su spomenule Josipu.

- Mislim da je se Toni boji nakon napada - šalila se Polina aludirajući na Josipin ljubavni ugriz tijekom snimanja u Istri. Karolina je s djevojkama komentirala kako ne može zamisliti Josipu na spoju s Tonijem dok je Dijana ponovno pričala o tome koliko je nezadovoljna svojim ponašanjem na spoju. Kasnije su razgovarale Marija i Ela.

- Rekla bih da smo se Toni i ja intelektualno ljubili i kad se povežemo na nekoj dubljoj razini, povezat ćemo se i na fizičkoj - rekla je Ela.

Danijela i Amra prve su probile led sa snimanjem i zafrkavale se s ulogama. Amra se odlično snašla u ulozi bake, kao i Josipa u ulozi buntovne učenice kojoj Toni drži privatne satove fizike.

- Ne razumijem zašto sam stalno u ulogama zločestih cura, mogu ja biti i princeza - rekla je Josipa čija je uloga bila da zavodi Tonija, što je izvrsno odradila.

U jednom trenutku počela ga je i dirati, ali tada je došla njezina mama Stankica i otjerala je kući. Naravno i Stankici se svidio profesor Antonio te mu je priznala osjećaje, no on ju je izbacio iz kuće. Tada je došla i njegova bivša djevojka Kristina, a prema Tonijevoj procjeni, ona se najbolje uživjela u ulogu.

Seksi sluškinja Danijela napisala je na ploču formulu ljubavi, Antonio je uvidio da je ona prava djevojka za njega i strastveno su se poljubili. - Poljubac je trebao biti gluma, a na kraju nije tako ispalo - rekao je Toni.

Romantiku je prekinula Tonijeva majka (Antonija Blaće), koja je otkrila šokantnu istinu da je Danijela njegova nećakinja!  No tek je tada došlo do obrata - Antonija je dovela tri nove djevojke; Kseniju, Saru i Stanku! Toni i djevojke bili su šokirani kad su ugledali pridošlice, a djevojke su najviše komentirale Kseniju i njezin atraktivni izgled. - Vidim prekrasnu crnu djevojku, vidim visoku kovrčavu manekenku i Sharon Stone u slovenskom izdanju... Jednostavno sam izvan sebe - rekao je vidno oduševljen Toni, a sve su 'stare djevojke' shvatile kako sada počinje prava borba, a Kristina je objasnila kako su imale gard kad su ušetale na set.

Sara je otkrila da je Toni njezin tip dečka, a svidio se i Kseniji i Stanki. Dok je Toni razgovarao s novim djevojkama, 'stara ekipa' pričala je o konkurenciji. - Sara apsolutno plijeni; ima visinu, stas, kosu, lice, blistavost iznutra - komentirala je Stankica, a Amri je bilo žao Danijele zato što je mislila da će završiti na spoju nakon poljupca.

Kad su im se Toni i nove djevojke pridružili, atmosfera je bila malo napeta jer su Danijela i Stankica bile sarkastične, no nove djevojke to nije diralo. Toni je zamolio Kseniju da ostane s njim na spoju jer ga je, osim atraktivnog izgleda, zaintrigiralo i to što je osjetio neke iskrice među njima.  U vili su svi čekali djevojke s grupnog spoja, ne znajući da im se povećala konkurencija, a kad su nove djevojke stigle u vilu, sve su ostale bez riječi. Amra ih je pripremala na Kseniju za koju smatra da je najljepše ljudsko biće koje je uživo vidjela.

Potom je Danijela pričala kako se poljubila s Tonijem, a Olivera se nije naljutila na svoju prijateljicu kao nedavno na Amru. Naravno da je Amra to primijetila i komentirala, Olivera se složila s njom da je u pravu i napokon su se pomirile i izgrlile. 

Na spoju su Ksenija i Toni pričali o uobičajenim stvarima. Toniju se jako svidjela iako je svjestan da pripadaju različitim svjetovima, no ovdje je i došao kako bi razbio neke predrasude. I Kseniji se svidio, komentirala je kako je dobar momak. - Iskreno, došla sam vidjeti kako je to kad se trebaš boriti za muškarca! - rekla je Ksenija. 

Dodala je kako u privatnom životu ima pažnju muškaraca i preko glave i zato će joj u showu baš biti interesantno. Kad je stigla u vilu, sve su je djevojke odmjeravale.

SVI SU RAZOČARANI ŠTO JE ISPALA Bruna iz 'Savršenog' privukla pažnju tetovažom između grudi pa otkrila kome ju je posvetila

- Da imam takav dekolte, sigurno bih dobila ružu - rekla je Kseniji Karolina, kojoj se svidjelo što se neke djevojke osjećaju ugroženo zbog nje.

- Njezin karakter bit će najveći problem jer takve cure ne pale kod Tonija, a bit showa je da dođe do njega. Znači, ne mislim da je velika konkurencija - rekla je Karolina, a djevojke su primijetile Ksenijinu dominaciju te se ponadale kako će ona parirati Oliveri.

Kako će se nove djevojke uklopiti u kući i za koga više neće biti mjesta u Tonijevu srcu - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Gospodina Savršenog' od 21.20 u srijedu na RTL-u

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Zagorov_pajdo_Chico 08.04.2022.

    i nisu neke...ni one od prije ni sad

  • prdec 07.04.2022.

    Al su se obukle, svak im čast!

  • mala vatra 06.04.2022.

    Ćurka baš roba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare