To je to što me zanima!

U Vinategeu 3. 12., novi Good Vibrations u znaku Pantere

Za dobru atmosferu zadužen će biti DJ Kneža, bend Voltage promovirat će album, a svirat će i odličan Pantera tribute bend Strength te zagrebačka Gospić Grupa
Vidi originalni članak

Slavni gitarist Pantere i razlog zašto se mnogi danas bave glazbom, Dimebag Darrell, tragično je preminuo 8. prosinca 2004. godine. Ova srijeda će iz tog razloga, uz promociju albuma benda Voltage, biti i svojevrsno obilježavanje 10 godina od smrti Dimea, što će se upriličiti nastupom odličnog mladog Pantera tribute benda Strength. Osim spomenuta dva benda, nastupit će i Gospić Grupa, koja će otvoriti koncertni dio večeri u Vintage Industrial Baru.

Strength je novi zagrebački Pantera tribute bend. Band čine četvorica mladića, ujedno i članovi zapaženih autorskih metal bendova poput New Levela, koji Panteru slušaju od osnovnoškolskih dana, te su iz ljubavi prema ostvarenjima ove heavy metal institucije napravili tribute, a svojom set listom koja je sastavljena od najvećih hitova svima omiljenog teksaškog benda sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Naoštrite mamuze, otvorite viski i pripremite se za teksaški masakr teškim riffovima.

Voltage je mladi peteročlani stoner/heavy metal bend iz Zagreba osnovan 2012. godine. Na ovom koncertu službeno će promovirat svoj album prvijenac „Chronicles“. Bend čine Domagoj Bišćan – vokal, Držislav Lekić – gitara, Karlo Čačić – gitara, Luka Lončar – bass i Ivan Lekić – bubnjevi. Nastupivši već jednom zapaženo u Vintageu na proslavi prvog rođandana kluba, momci nisu nikako nepoznanica na Good Vibrations programu.

Gospić Grupa je zagrebačka speed rock/metal četvorka koja je u procesu stvaranja i snimanja svog albuma prvijenca. Do sada imaju nekoliko zapaženih zagrebačkih nastupa poput onoga na heavy metal programu Valhalla u Močvari, te ne dvojimo da će ovog puta dobro zagrijati ekipu za ostatak ove žestoke večeri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare