To je to što me zanima!

Igrao je za Hajduk i Zagreb: U 'X Factoru' i bivši nogometaš

Stipe Glasović bivši je profesionalni igrač nogometa, a igrao je za Hajduk te za NK Zagreb. Budući da voli pjevati, nogometni teren zamijenio je s pozornicom
Vidi originalni članak

U 'X Factor Adria' ne prijavljuju samo oni kojima je glazba prva strast. Dokazat će to ove nedjelje Stipe Glasović (27), bivši nogometaš iz Opuzena. 

Naime, Stipe je bivši profesionalni igrač nogometa, a igrao je za Hajduk do svoje 21 godine te za NK Zagreb do prije dvije godine. No, budući da Stipe voli pjevati, odlučio je nogometni teren zamijeniti s pozornicom. Prvi nastup u životu odradit će ove nedjelje, kada će ga gledatelji vidjeti u posebnom izdanju, bez nogometnog dresa na sebi, a s mikrofonom u ruci. Hoće li njegova verzija pjesme Aleksandre Radović 'Čuvam te' zabiti gol i hoće li žiri showa zaključiti da je zgodni Opuzenac rođen za pozornicu, a ne za travnjak?

Osim njega, ima pak i onih koji se profesionalno bave pjevanjem, no to ih nije sputalo da se i oni prijave u popularni show. Tako je Nikola Marjanović iz Zagreba, poznat u glazbenom miljeu po svojoj bivšoj grupi 'Sane', i po tome što je bio 2 na glazbenim top ljestvicama s pjesmom 'Dio mene', koju izvodi sa grupom Song Killersi, odlučio stati pred žiri. Poznati glazbenik iznenadio je žiri kada su ga ugledali na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hende007 23.04.2015.

    Čovjek je svestran :)

  • SpužvaBobSkockani 13.04.2015.

    sutra će biti ministar, baš lijepo od njega, supermen

  • ENvyMe_1 13.04.2015.

    lijepo je pjevao :) a i zgodan je

Komentiraj...
Vidi sve komentare