To je to što me zanima!

U Zadru veliko kviz prvenstvo u čast legende Mirka Miočića

Vjerujem da bi mnogima prva asocijacija za kviz u Hrvatskoj bio Mirko Miočić, čovjek zbog kojeg su se morala mijenjati pravila u Milijunašu, kaže jedan od organizatora
Vidi originalni članak

U spomen na prerano preminulu kvizašku legendu Mirka Miočića, skupina entuzijasta koja inače održava pub kvizove u Zadru, organizira u Donatovu gradu dvodnevno kviz prvenstvo. Želja im je da ovo postane tradicionalno natjecanje, a prvo izdanje održat će se 30. rujna i 1. listopada. 

Tomislav Dumančić, jedan od organizatora, za portal srednja.hr otkrio je više o ovom projektu pa tako otkriva da će u jednom kvizu sudjelovati Mirkov brat Marijan.

– Za sada imamo oko 120 potvrđenih pojedinačnih prijava raspoređenih u tri kviza. Više od 50 prijava imamo za pojedinačni kviz, 30 prijavljenih parova, dok očekujemo više od 30 četveročlanih ekipa. Prijaviti se može do srijede 27. rujna, tako da će ukupan broj prijavljenih biti još veći - kaže Dumančić.

– Vjerujem da bi mnogima prva asocijacija za kviz u Hrvatskoj bio Mirko Miočić, čovjek zbog kojeg su se morala mijenjati pravila u Milijunašu i osoba zbog koje je velika većina današnjih kvizaša zavoljela kviz. Prerano nas je napustio ove godine, pa stoga smo odlučili okupiti se njemu u čast onako kako bi on to najviše volio – zaključio je.

Dolaze i lovci iz Potjere te još nekolicina zvijezda kvizaške scene u Hrvata

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.09.2017.

    mirko je sve znao počivao u miru

  • 21.09.2017.

    Bravo, Mirko je bio legenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare