To je to što me zanima!

'U Zagreb se više ne vraćam! London mi baš fali i nisam nikad prežalila povratak u Hrvatsku...'

Obitelj Dvornik-Pearce oblačni Zagreb zamijenila je sunčanom Istrom. Ella ne krije koliko uživa u novoj okolini, a njeni pratitelji daju joj korisne savjete gdje otići kvalitetno jesti
Vidi originalni članak

Influenserica Ella Dvornik (30) nedavno je završila preseljenje iz Zagreba u Istru, a time se pohvalila i na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Aj bok Zagreb, idem na odmor s kojeg se nikad ne vraćam (osim poslovno, naravno) - napisala je Ella u opisu videa na društvenoj mreži.

ISPOVIJEST INFLUENCERICE Ella Dvornik: 'Odlučili smo otići jer Charles ne voli Zagreb, ne sviđa mu se mentalitet ljudi...'

Život će nastaviti sa suprugom Charlesom i njihovim kćerima Baile Dee Lumi Wren u kući koju su nedavno kupili. Također je otkrila pratiteljima da je kuću platila pola u gotovini i pola kroz kredit.

Već ranije je govorila koliko Zagreb i mentalitet ljudi ne odgovaraju Charlesu, a i probleme je mučila oko upisa djece u vrtić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Upisi u vrtić preko e-građani. Zašto bi bilo jednostavno kad vam možemo javit grešku “0H8jekekfkfoockdnew266283” bez objašnjenja nakon što ste sat vremena ispunjavali zahtjev - pa si vi mislite što je to... - ispričala je Ella.

Prvi video iz doma oduševio je pratitelje, ali jedan pratitelj joj je poručio da će joj ubrzo početi nedostajati Zagreb.

- Jedno vrijeme bude zanimljivo sve, a poslije ti fali ono tvoje - napisao je.

- Meni fali London. Nisam nikad prežalila povratak u Hrvatsku - otkrila je Ella.

Iskrena Ella London je zamijenila Zagrebom prije nekoliko godina, a kao razlog odlaska u Hrvatsku opisala je skupim vrtićima u Engleskoj.

- Tamo je vrtić 900 kuna dnevno. Odmah sam Charlesu rekla da meni plan nije da sjedim doma s djecom, tko želi - super, ali ja ne želim to za sebe. Znala sam da ću morati biti 24 sata s djecom jer su vrtići preskupi - otkrila je u intervjuu ranije.

 

Idi na 24sata

Komentari 1147

  • Zagreb_One_And_Only 10.06.2021.

    Uljepsala si mi dan ovim izjavama . Zbogom i stvarno se nadam da se neces vratiti. Povedi i mamu ko dadilju.

  • debelahladovina 09.06.2021.

    Sto se tice hrvata i Hrvatske kamo srece da se nije ni rodila...

  • VLADEK72 09.06.2021.

    Gonite se tamo odkud ste došli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare