To je to što me zanima!

Buddy Valastro: Oduševile su me torte s hrvatskim motivima

Svjetski poznati slastičar Buddy Valastro stigao je u Zagreb na druženje s obožavateljima, ali i kako bi upoznao finaliste natjecanja najljepše torte s hrvatskim motivima
Vidi originalni članak

Slastičar i zvijezda emisije 'Šef slastičarnice' Buddy Valastro (39) prvi put je posjetio Hrvatsku. U zagrebačkom City Centar West od 18 sati družit će se sa obožavateljima, a i proglasit će najljepšu tortu s hrvatskim motivima. 

U Zagrebu su ga, kako je i očekivao, dočekale fantastične torte. Tri sati uoči druženja, u Slatkoj kući, Buddy je finalisticama natjecanja za najljepšu hrvatsku tortu davao posljednje savjete. 

Što je Buddy poručio obožavateljima i natjecateljima, pogledajte u našem videu: 

Jedna od finalistica predstavila je impresivnu tortu koja prikazuje Plitvička jezera. Iako ima tremu pred 'kraljem slastica', natjecateljica se veseli druženju sa svojim idolom. 

- Ne morate biti nervozni, ja se osjećam kao da sam dio obitelji ovdje - rekao je Valastro te dodao da je već dugo namjerava posjetiti Hrvatsku. 

Izabrati najbolju tortu bit će mu teško, stoga će morati u obzir uzimati detalje poput tehnike, težinu stvaranja i slično.

- Ove torte još nisu niti 100 % posto gotove, a već izgledaju odlično, jedva čekam vidjeti ih spremne. Jako sam impresioniran sa ukrasima - kazao je Buddy. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vin Benzinac 17.10.2016.

    A tek da vidi plitvički "hamburger"

  • 17.10.2016.

    Volim gledati njegove emisije o kolačima i o pripremanju jela kod kuće :-) Torte od cura su prekrasne,teško je izdvojiti baš jednu :-)

  • 17.10.2016.

    baš razmišljam kako bi se bilo lipo udat za ovakvoga :) da nekoga i ja pilam da mi radi kolače!

Komentiraj...
Vidi sve komentare