To je to što me zanima!

Ubili su romantiku: Predbračni ugovori slavnih 'za naježiti se'

S obzirom na broj razvoda i kratkih brakova u Hollywoodu, ne čudi da se slavni parovi često odluče osigurati do posljednjeg detalja predbračnim ugovorom
Vidi originalni članak

Jessica Biel i Justin Timberlake

Netom prije njihova vjenčanja, šuškalo se da u predbračnom ugovoru stoji da Jessica mora dobiti pola milijuna dolara u slučaju ako je pjevač prevari. Razlog njenog straha je, navodno, što ju je Timberlake pri početku njihove veze već prevario s glumicom Olivijom Munn. 

Khloe Kardashian i Lamar Odom

Reality zvijezda je u svom predbračnom ugovoru imala brojne zahtjeve. Između ostalog, u slučaju razvoda tražila je pola milijuna dolara za svaku godinu braka, 5000 dolara mjesečno za odjeću, 1000 dolara za kozmetičke tretmane te karte za utakmice L.A Lakersa za cijelu njenu obitelj. 

Nicole Kidman i Keith Urban

Country pjevač se godinama borio s ovisnosti o kokainu, a uoči vjenčanja sa glumicom Nicole Kidman, tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno 'zastrani'. U prva četiri mjeseca braka s Nicole, pjevač se po treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

Charlie Sheen i Brooke Mueller

Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Brooke je, naime, 'zaradila', 500.000 dolara čim je Sheenu rekla 'da'. U ugovoru je stajalo da mora od glumca dobiti 300.000 dolara za svaku godinu braka sa Sheenom. Pripalo joj je i 100.000 dolara za preseljenje te automobil kojeg su zajedno vozili prije razvoda. 

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od 'najluđih' u Hollywoodu. Pjevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubu, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benova imovine ako je prevari. Glumac se je pak ugovorom htio osigurati 'seks najmanje četiri puta tjedno'. Afflecku bi zbog ugovora, navodno, pripalo 5 milijuna dolara Jenniferine zarade čim bi izrekao 'sudbonosno da'. Na kraju, slavni par je ipak raskinuo zaruke nakon dvije godine veze. 

Elin Nordegren i Tiger Woods

U slučaju švedske manekenke Elin, predbračni ugovor se i više nego isplatio. Profesionalni igrač golfa, Tiger Woods, Elin je prevario s desecima žena 2009. godine. Kada je njegova supruga predala zahtjev za razvod, Woods je s timom odvjetnika uspio promijeniti neke klauzule iz ugovora. No, Elin je iz braka, svejedno, otišla 'teža' za 100 milijuna dolara, a šuškalo se da je prvotna računica iz ugovora bila barem dvostruko veća. 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • retita🦋 23.08.2016.

    Ti ugovori su zbog činjenice-toliko te volim da ti ne vjerujem ništa!!!

  • bellaR 23.08.2016.

    najvaznije je udati se i da to selo sazna. kasnije, kako bude ...hehe.:)

  • greta guslar 23.08.2016.

    A ja se sve vrijeme pitam zašto se ti ljudi vjenčavaju kad znajud a će se ubrzo rastati... u pitanju je biznis... majko mila, pa danas je sve biznis... brak, zdravlje, bolesti... sve je to samo dobar biznis. Dobro da sam takva neupućena još živa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare