Obavijesti

Show

Komentari 121

Ubili su romantiku: Predbračni ugovori slavnih 'za naježiti se'

Ubili su romantiku: Predbračni ugovori slavnih 'za naježiti se'
1

S obzirom na broj razvoda i kratkih brakova u Hollywoodu, ne čudi da se slavni parovi često odluče osigurati do posljednjeg detalja predbračnim ugovorom

VIDEO

Jessica Biel i Justin Timberlake

Netom prije njihova vjenčanja, šuškalo se da u predbračnom ugovoru stoji da Jessica mora dobiti pola milijuna dolara u slučaju ako je pjevač prevari. Razlog njenog straha je, navodno, što ju je Timberlake pri početku njihove veze već prevario s glumicom Olivijom Munn. 

PA/Pixsell

Khloe Kardashian i Lamar Odom

Reality zvijezda je u svom predbračnom ugovoru imala brojne zahtjeve. Između ostalog, u slučaju razvoda tražila je pola milijuna dolara za svaku godinu braka, 5000 dolara mjesečno za odjeću, 1000 dolara za kozmetičke tretmane te karte za utakmice L.A Lakersa za cijelu njenu obitelj. 

Khloe Kardashian

Nicole Kidman i Keith Urban

Country pjevač se godinama borio s ovisnosti o kokainu, a uoči vjenčanja sa glumicom Nicole Kidman, tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno 'zastrani'. U prva četiri mjeseca braka s Nicole, pjevač se po treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

2015 Gâ??DAY USA Gala featuring the AACTA International Awards presented by Qantas

Charlie Sheen i Brooke Mueller

Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Brooke je, naime, 'zaradila', 500.000 dolara čim je Sheenu rekla 'da'. U ugovoru je stajalo da mora od glumca dobiti 300.000 dolara za svaku godinu braka sa Sheenom. Pripalo joj je i 100.000 dolara za preseljenje te automobil kojeg su zajedno vozili prije razvoda. 

Pixsell

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od 'najluđih' u Hollywoodu. Pjevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubu, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benova imovine ako je prevari. Glumac se je pak ugovorom htio osigurati 'seks najmanje četiri puta tjedno'. Afflecku bi zbog ugovora, navodno, pripalo 5 milijuna dolara Jenniferine zarade čim bi izrekao 'sudbonosno da'. Na kraju, slavni par je ipak raskinuo zaruke nakon dvije godine veze. 

PA/Pixsell

Elin Nordegren i Tiger Woods

U slučaju švedske manekenke Elin, predbračni ugovor se i više nego isplatio. Profesionalni igrač golfa, Tiger Woods, Elin je prevario s desecima žena 2009. godine. Kada je njegova supruga predala zahtjev za razvod, Woods je s timom odvjetnika uspio promijeniti neke klauzule iz ugovora. No, Elin je iz braka, svejedno, otišla 'teža' za 100 milijuna dolara, a šuškalo se da je prvotna računica iz ugovora bila barem dvostruko veća. 

AFP
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi
Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini