To je to što me zanima!

Uči svirati gitaru: Davidov sin Cruz želi postati pop zvijezda

Iako mu se ne sviđaju Spice Girls, 11-godišnji Cruz, poželio je biti glazbenik i harati top ljestvicama. Nakon što je pokazao da ima talent za pjevanje, 'bacio' se na sviranje instrumenta
Vidi originalni članak

Na internetu je nedavno objavio svoju snimku kako pjeva koja je postala hit, pa je Cruz Beckham (11) natjerao roditelje, nogometaša Davida (41) i pjevačicu Victoriju (42), da mu plate tečaj gitare.

- Sad je siguran da želi obarati top liste i baviti se glazbom. Uokolo nosi gitaru veću od sebe i stalno prebire po žicama - kaže prijatelj obitelji. Jedino je smiješno, kaže, da se Cruzu uopće ne sviđaju Spice Girls. Njegov brat Brooklyn (17) odlučio se za karijeru fotografa. 

Nakon što je zapjevao pred kamerom, za Cruza se zainteresirao i menadžer Justina Biebera.

- Cruz, baš kao i Brooklyn, Harper i Romeo, je jako marljiv. Ne mogu tražiti ništa više. Iskreni su, zabavni i sretni, to je sve što sam mogla poželjeti - kazala je Victoria jednom prilikom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • montello 01.09.2016.

    bravo

  • anane 01.09.2016.

    ..sviranje instrumenta je jako dobar izbor za klince i klinceze,imam jednu mišicu koja se "bori" sa violinom-bit je da se grade i biraju poziv prema sebi,ne prema roditeljima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare