To je to što me zanima!

Udala se Petra Ecclestone: Na raskošnoj ceremoniji brojni poznati, među njima i Fabregas

Točno mjesto njihova vjenčanja nije otkriveno jer se Petra navodno toliko boji da bi joj njezin bivši suprug James Stunt mogao sabotirati dan da je glavnu lokaciju držala u tajnosti
Vidi originalni članak

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić (64) i bivšeg šefa Formule 1 Bernija Ecclestonea (91), Petra Ecclestone (32) udala se za poduzetnika Sama Palmera (38). Vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Londonu, okruženi obitelji i svojim slavnim prijateljima, a mjesto održavanja pomno se čuvalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sam je potvrdio vijest da se oženio podijelivši snimku svog vjenčanog prstena na društvenim mrežama, a na sebi je imao elegantno crno odijelo.

- Ne mogu vjerovati da sam oženjen čovjek! - poručio je u objavi.

U petak ujutro Petrina londonska vila bila je puna aktivnosti jer su dostavni kamioni isporučivali haljine i brojne cvjetne aranžmane za proslavu.

Ranije tijekom večeri poznati gosti, uključujući nogometaša Cesca Fabregasa (35) i njegovu suprugu Daniellu Semaan (47), pristizali su na svadbu. Fotografije uzvanika možete pogledati OVDJE.

Vijest o svadbi je izašla u javnost kada je Petrin otac Bernie otkrio za medije da će se vjenčati ovaj vikend.

SVE JE SPREMNO Kći jedne od najbogatijih Hrvatica se udaje: Od jutra joj stižu cvjetni aranžmani i ukrasi

Točno mjesto njihova vjenčanja nije otkriveno jer se Petra navodno toliko boji da bi joj njezin bivši suprug James Stunt (40) mogao sabotirati dan da je glavnu lokaciju držala u tajnosti.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kadćekraj 17.07.2022.

    Sori al kad god pročitam riječ Hrvatica pomislim na kokoš.

  • Ispičutura 17.07.2022.

    Nikako da sredi te tepih obrve...užas

  • Slajzerizer 17.07.2022.

    Hahaha,udala se,rastala se samo to i rade.Šteta da netko ne piše kako je završila školu ili je pametna.Ovako ispada duga koja nema drugog posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare