To je to što me zanima!

Iz Dalmacije pred matičara: Udala se pjevačica Lily Allen

Ceremoniju su obavili u kapelici u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja. Kako su medijima otkrili izvori iz kapelice, Lily je na vjenčanju koristila prezime Cooper, koje je preuzela od bivšeg supruga
Vidi originalni članak

Pjevačica Lily Allen (35), koja je sve do nedavno uživala na Jadranu, udala se za zvijezdu 'Stranger Thingsa', Davida Harboura (45), javlja Daily Mail. Glazbenica je na društvenim mrežama objavila fotografije s vjenčanja.

Ceremoniju su obavili u kapelici u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja.

Kako su medijima otkrili izvori iz kapelice, Lily je na vjenčanju koristila prezime Cooper, koje je preuzela od bivšeg supruga Sama (42). Od njega se razvela prije dvije godine.

TMZ je izvijestio da su krajem prošlog tjedna izvadili dozvolu u Las Vegasu, a iako im važi sljedećih godinu dana, golupčići su vjenčanje odlučili obaviti odmah.

UŽIVA U HRVATSKOJ Lily Allen se klackala s djecom u Skradinu, posjetili su i Krku...

Inače, dok je boravila u Hrvatskoj, glazbenica se s kćerima igrala u dječjem parku u Skradinu. Tijekom šetnje je nosila kapu s crveno-bijelim kockicama. Prije aktivnosti na igralištu, s obitelji je posjetila Nacionalni park Krku.

Pjevačica se ranije fotografirala u blizini Šipanske Luke, a potom pokraj Nacionalnog parka Mljet. Dok je boravila u Lijepoj Našoj, posjetila je i Lastovo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.09.2020.

    Ljiljo sretno !

  • sarcasmo 09.09.2020.

    Nek se Ljilja udala. Sretno im!!

  • Drug Mito 09.09.2020.

    Malo me razočarala. Kao jedna od predvodnica WOKE pokreta, očekivao sam se da će se udati za crnog transvestita iz Kine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare