To je to što me zanima!

Udala se s 18, osvojila 100.000 kn i skinula 20 kg, a danas njen glas oduševljava modnu braću

Ilma je nedavno osvojila srca Deana i Dana Catena, dizajnera koji stoje iza brenda Dsquared. Modna blizanci su je čuli kako pjeva u Münchenu i ubrzo je pozvali da ih svojim glasom počasti na njihovim proslavama
Vidi originalni članak

Pjevačica Ilma Karahmet (21) 2018. godine pobijedila je u RTL-ovom showu 'Zvijezde' i osvojila novčanu nagradu od 100 tisuća kuna. Udala se tijekom snimanja showa, a danas hrabro gradi svoju karijeru u inozemstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ilma je nedavno osvojila srca Deana i Dana Catena, dizajnera koji stoje iza brenda Dsquared. Modna blizanci su je čuli kako pjeva u Münchenu i ubrzo je pozvali da ih svojim glasom počasti na njihovim proslavama. 

- Do suradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Münchenu, gdje se pojavio jedan od braće. Upoznali smo se, on je bio oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi - kazala je Ilma za srpske medije.

IZGRADILA JE VELIKU KARIJERU Naša pjevačica otkrila fotku iz mladosti, biste li je prepoznali?

 Posebnu podršku joj daje suprug Sedin Lakača za kojeg se udala tijekom snimanja 'Zvijezda'.

-  Moj suprug moja je najveća podrška i to ste mogli vidjeti i tijekom natjecanja. Među nama živi toliko emocija. Smatram da imam najdivniju osobu pokraj sebe i ponosna sam na to - rekla je ranije za Večernji list.  Pjevačica je nedavno smršavjela 20 kilograma. - Ja inače volim uživati u životu, ne volim se opterećivati nekim stvarima, muzika je nešto najljepše što ja radim, tako da to sam sebi stavila na prvo mjesto - rekla je. 
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tajnamoja 06.01.2022.

    Predivna! Slusam ju i pratim, bas je wow.

  • sinjora 05.01.2022.

    Lipa cura sa krasnim glasom, ali joj😒kada vidim ovako debele ruke i tanke naramenice..upropasti dojam, samo joj u videu ruke gledam

  • 05.01.2022.

    Cura koja može otpjevati baš sve, najviše me iznenadila obradom pjesme She's gone, vrhunski👍👍👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare