To je to što me zanima!

'Udario sam Vitaliija dvaput jer mi je gurao glavu u prepone'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
BRAD SE RAZLJUTIO Nisam ga jako udario, htio sam dobiti njegovu pozornost i očito sam uspio jer je prestao s glupostima. Taj čovjek nije normalan, kaže Brad
Vidi originalni članak

Na holivudskoj premijeri filma 'Gospodarica zla', Vitalii Sediuk (25) preskočio je ogradu i nasrnuo na Brada Pitta (50). Prvo ga je zagrlio pa udario u glavu. Bradu se to nije ni najmanje svidjelo pa mu je vratio istom mjerom.

- Družio sam se s fanovima na crvenom tepihu i krajičkom oka primijetio da netko skače prema meni. Napravio sam korak unatrag i muškarac je pao i klečao preda mnom. Sljedeća stvar koju je taj luđak htio napraviti šokirala me. Htio mi je, naime, zariti glavu u međunožje. Bio sam ljut i dvaput sam ga udario po potiljku kako bi obratio pozornost na mene. Nisam ga udario jako, ali bilo je sasvim dovoljno jer je prestao sa svojim glupostima - ispričao je Pitt za People .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je kako nema ništa protiv egzibicionizma, no Sediuku poručuje da svojim djelima uništava doživljaj obožavateljima koji cijeli dan čekaju ne bi li dobili priliku pričati s glumcima, dobiti autogram ili fotografirati se s njima.

- Vitalii mora znati da će ga sljedeći put kad uopće pokuša zaviriti ženi pod haljinu ljudi oko njega jednostavno pregaziti. Pretjeruje i to što radi nema smisla - kaže Brad.

Zbog napada na Brada, Sediuk je dobio kaznu od 30 dana zatvora. Kazna je tako stroga jer je u trenutku dok je skočio na Brada bio na uvjetnoj kazni zbog uznemiravanja Jennifer Lopez na pozornici. Također, godinu dana će morati ići na intenzivnu psihoterapiju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • čočo đuđica 01.07.2014.

    vitalii nije idiot ..on je produkt mašinerije šou biznisa..zvijezde vole da i h slikaju,da im se bez veze potpisuju,da im se idve,da gledaju njihove filmove,da kupuju štrace s njihovim likom..al ako ko preskoči njihove ograde e onda to graniči sa atentatom...sve u svemu i obožavatelji i ovaj jadničak su isti..samo je on hrabriji..malo

  • kung fu panda 04.06.2014.

    ovog lika treba preventivno zatvoriti prije bilo kakvih premijera pa više nikom neće na pamet pasti ovakve g,,,osti

  • ruzmarin 03.06.2014.

    Sramota da se rade takvi propusti. Zbog takvih manijaka netko će završiti kao John Lennon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare