To je to što me zanima!

Udovica Cobaina: Svjedočit ću da je Kurtova gitara ukradena

Gitara na kojoj je Cobain svirao na jednom od svojih posljednjih koncerta, 'MTV Unplugged' navodno vrijedi nekoliko desetaka milijuna kuna, a njegovoj kćeri Frances ju je otuđio bivši suprug Isaiah i rekao da je dar
Vidi originalni članak

Glumica i glazbenica Courtney Love (53) pomaže kćeri Frances Bean Cobain (25) u pravnoj bitci koja traje mjesecima. Kćeri tragično preminulog pjevača Kurta Cobaina je njegovu kultnu gitaru otuđio bivši suprug, glazbenik Isaiah Silva (32)Gitara na kojoj je Cobain svirao na jednom od svojih posljednjih koncerta, 'MTV Unplugged' navodno vrijedi nekoliko desetaka milijuna kuna. 

- Laž je da sam tatinu skupocjenu gitaru Martin D-18E poklonila Silvi za našu svadbu. Doslovce mi ju je oteo nakon razvoda i svjedočiti će i moja majka - rekla je Frances. Likovna umjetnica je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Isaiaha nakon dvije godine braka, a on je tražio da mu ona isplaćuje mjesečno 25.000 dolara (oko 160.000 kuna) odštete. 

Frances, koja povremeno radi i kao model, na sud će donijeti fotografije i poruke koje dokazuju da je gitara Kurtova.

- Kćer i ja smo jedno vrijeme bile zahladile odnose, ali sada se super slažemo i svjedočiti ću u njezinu korist - rekla je Love. Glazbenica je za vjenčanje svoje kćeri u rujnu 2014. saznala iz novina. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • cirkus od države 27.11.2017.

    Mislio sam da je ova plava Marilyn Manson

  • kung fu panda 27.11.2017.

    Ode svijet u

  • Demetra 26.11.2017.

    Courtney ko kljuse izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare