To je to što me zanima!

Uf, to je boljelo! Rihanna fana 'opalila' mikrofonom po glavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok je hodala ispred pozornice, obožavatelji su je lovili za ruku. Njoj je to išlo na živce pa je obožavatelja koji joj nije htio pustiti ruku udarila i smireno nastavila dalje
Vidi originalni članak

Kamo god da krene svi je prepoznaju, a kad dođe na koncert, obožavatelji jedva čekaju da zapjeva. Fanovima u Birminghamu Rihanna (25) priuštila je posebno iznenađenje - spustila se s pozornice i prošetala tako da su je oni u prvom redu mogli čak i dodirnuti. 

Dok je hodala, obožavatelji su je lovili za ruku. Njoj je to išlo na živce pa je obožavatelja koji joj nije htio pustiti ruku 'opalila' mikrofonom po glavi. 

Nakon udarca, koji je vrlo vjerojatno bio dosta bolan budući da pjevačica nije štedjela snagu, smireno je odšetala dalje u pratnji tjelohranitelja. 

Obožavatelja je udarila na koncertu na koji je kasnila oko dva i pol sata jer je noć prije nastupa tulumarila s Carom Delevingne (20). Izašle su u klub u kojem je Rihannin brat, Rorrey Fenty, repao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • WOMANIZER 29.06.2013.

    Britney, "take some notes", tako si ti trebala mlatit onim pendrekom 2009., a ne se preplašit! ;)

  • aniratak 19.06.2013.

    Kao prvo, nije njima "priuštila je posebno iznenađenje - spustila se s pozornice i prošetala tako da su je oni u prvom redu mogli čak i dodirnuti", to radi na svim koncertima, i prolazi tamo gdje se može proći, i stvar je baš u tome, dodirnuti joj ruku, eventualno ju zagrliti(ako se nekome posreći), ali neki fanovi valjda ne shvaćaju pa ju grabe i vuku, šta biste vi napravili da vas netko vuče, a vi morate nastaviti- nema ona vremena stat kod svakog obozavatelja i pricat snjim, gluposti...napravila je sto je morala, žao mi je jedino te osobe, obožavatelja jer će vrlo vjerovatno bit šokiran, ali sam si je kriv

  • lukica3 19.06.2013.

    a šta bi ti? koncert je, ludilo, zabava, kaj bi svi trebali stajat ko da su na sprovodu? ak ne voliš publiku i nemaš živaca pa fanove nemoj ni imat koncerte!

Komentiraj...
Vidi sve komentare